Monteur

Geplaatst op 07 January 2020
 • Noord-Brabant
 • MBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Samen met jouw collega’s waarborg je de continuïteit van onze productieprocessen en draag je bij aan de groei en het succes van ons bedrijf. Je komt met goede ideeën hoe het productieproces verbetert kan worden. Je bent iemand die daadkrachtig is en met een grote passie voor techniek.

Hoe kan jouw dag eruit zien?

Je loopt afhankelijk van jouw rooster om 06:50 of om 14:00 binnen in een van de meeste duurzaamste panden in de regio noord Brabant. Daar trek jij de juiste werkkleding aan, je wast je handen en je gaat aan de slag. Jij en jouw collega’s hebben in een kort overleg besproken wat er die dag aan onderhoud moet gebeuren. Je gaat aan de slag en voert preventief onderhoud aan de inpak machines en productlijnen uit. Terwijl je bezig bent word je gebeld door Jos, de manager technische dienst. Hij geeft aan dat er storing is aan lijn 42 en dat deze zo snel mogelijk gemaakt moet worden. Conform veiligheid instructies zorg jij dat je snel ter plekken bent om de storing op te lossen. Je vraagt aan de operator door wat er is gebeurd. Je analyseert het probleem en komt met een oplossing. Dit doe je zonder een pijntje zweet op je voorhoofd want jij bent een koele kikker. Je overlegt het probleem met je directe collega’s Fernando en Kujtim en komt met ideeën om het probleem in de toekomst te voorkomen. Ook kijk je welke onderdelen er besteld moeten worden en zorgt dat deze order de deur uitgaat.

Tijdens de lunch schuif jij gezellig met jouw collega’s aan en geniet jij van een van de heerlijk warme maaltijden die in de kantine worden klaar gemaakt. Je drinkt een kop koffie om weer op te laden en gaat daarna weer aan de slag.

Samen met jouw collega’s bespreek je hoe jullie het proces nog efficiënter kunnen maken. Jullie bereiden je voor op de drukkere periodes door lijnen voor de inpak van verschillende groentes in bedrijf te stellen en om te bouwen. Samen bespreken jullie het plan om de capaciteit zo goed mogelijk op orde te hebben voor de komende piek periodes.

Na het verbeterpunt aan Jos te hebben voorgelegd ga je op actie uit. Je zorgt dat de juiste onderdelen worden besteld en draagt zorg dat de verbetering correct word uitgevoerd. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het onderhoudsproces elke dag een beetje beter word.

Meestal zit jouw werkdag er om 16:45 of 23:45 er weer lekker op. In enkele gevallen ben jij samen met jouw collega’s nog bezig aan een storing die aandacht nodig heeft. Maar dit is voor jouw geen punt want jij houd niet van half werk.

Je werkt van 07:00 - 15:45 of van 14:00 tot 23:45 dit rouleert wekelijks. Een keer in de 2 weken werk je op zaterdag. In goed overleg kijk je samen wat passend is zodat je niet elke 2 weken de zaterdag hoeft te werken.

Wat kunnen we jou bieden:

 • Een uitdagende technische werkomgeving (geen dag is hetzelfde);

 • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een succesvol familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit;

 • Een salaris tussen €2400 – €3400 afhankelijk van jouw ervaring

 • Persoonlijke loopbaan begeleiding

 • Volop doorgroeimogelijkheden, wij investeren in sterke mensen!

 • Je werkt in een van de meeste duurzaamste panden van Eindhoven en omstreken.

 • Toegang tot ons fitness centrum op locatie!

 • 1 x in de maand krijg jij voor 5 euro een special pakket met alle groentes voor jou en je familie

Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €2.600,00 tot €3.400,00 per maand

Functie-eisen

Wanneer ben jij van enorme toegevoegde waarde:
 • Je beschikt over MBO 4 Werktuigbouwkunde/elektrotechniek/mechatronica werk en/of denk niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het onderhoud machines in een industriële productie-omgeving;
 • Ervaring in de voedingsmiddelenbranche is gewenst;
 • Je bent bereid om in verschoven diensten te werken;
 • Je bent bereid op regelmatige basis op vrijdag tot in de latere uurtjes te werken (ca. 1x in de 4 weken).
Ook startende monteurs die (nog) niet aan alle functie-eisen voldoen nodigen wij uit te reageren. Wij bieden de mogelijkheid om binnen ons bedrijf opgeleid te worden inclusief het volgen van een erkende (MBO) opleiding.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Scherpenhuizen is een professioneel en toegewijd Brabants familiebedrijf. Onze bijzondere medewerkers – ja, soms ook bijzonder eigenwijs – zijn gepassioneerd van verse groente en fruit. Wij snappen dan ook als geen ander wat de teler beweegt. Dat maakt ons de betrouwbare en deskundige partner van kwaliteitstelers in binnen- en buitenland. Met onze 40.000 m² vloeroppervlak kunnen wij elke hoeveelheid versproducten verpakken, vermarkten en vervoeren. Van ananas tot avocado en van paprika tot paksoi: uw verse producten zijn bij Scherpenhuizen in goede handen.

Locatie

Eindhoven