Monteur Brandweervoertuigen

Geplaatst op 06 May 2020
  • Winschoten
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Was het vroeger ook jouw droom om bij de brandweer te werken? Dan komt deze droom wellicht voor jou uit! Ziegler Brandweertechniek te Winschoten is namelijk op zoek naar een Monteur Service & Onderhoud die als een kind zo blij wordt door het werken met brandweerwagens. Het betreft een gevarieerde baan, maar het meest belangrijke is dat als je werkzaam bent bij Ziegler Brandweertechniek een bijdrage levert aan een veilige samenleving.

Wat je gaat doen:
Als Monteur Service & Onderhoud los jij storingen van verschillende brandweervoertuigen op en pleeg je onderhoud aan deze voertuigen. Het doel is natuurlijk er voor zorgen dat de brandweerwagens weer volop in gebruik kunnen worden gezet. Door jouw kennis en ervaring werkt alles van sirene tot hydraulische schaar perfect.
Als techneut is het een mooie uitdaging om te werken bij Ziegler Brandweertechniek omdat een brandweervoertuig veel complexe technieken kent maar ook omdat deze brandweerwagens worden bedacht, ontworpen, inbedrijf worden gesteld én service & onderhoud wordt verricht. De diversiteit aan werkzaamheden is daarom bij Ziegler Brandweertechniek groot te noemen en uiteraard is het product wat ze maken uniek. Onze collega's staan te poppelen om jou te verwelkomen als nieuwe collega en willen jou snel wegwijs binnen de organisatie maken zodat jij samen met het team Ziegler Brandweertechniek kan voorzien van een veiligere samenleving!

Functie-eisen

Wanneer jij een aanvulling bent voor het team:

  • Jij hebt een relevante MBO-opleiding richting techniek afgerond;
  • Het zou mooi zijn als je kennis van hydrauliek en pneumatiek hebt;
  • Vrienden en kennissen omschrijven jou als daadkrachtig, leergierig en een teamspeler;
  • Je beseft dat dit een mooie kans is en bent gemotiveerd om te gaan werken aan een uniek product!

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 / H.Lap@xelvin.nl. ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor Ziegler Brandweertechniek? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Winschoten