Monteur Buitendienst Mechanica

Geplaatst op 06 July 2020
  • Lisse
  • MBO
  • €2.000 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Automatische schuifdeuren, op afstand bedienbare tv-liften en hightech windschermen iets waar jouw hartje een tikkeltje sneller van gaat kloppen? Voor een leverancier van bovenstaande producten aan ’s werelds grootste superjachtmerken, zijn wij op zoek naar buitendienstmonteurs voor op de jachten. In de functie ben je verantwoordelijk voor het inbouwen, monteren en installeren van de elektronische producten zoals bovengenoemd op locatie. Denk hierbij aan de grote jachtwerven waar jij aan boord van ’s werelds grootste en meest luxe superjachten aan het werk bent.

De producten die jij inbouwt zijn stuk voor stuk uniek, worden op aanvraag gemaakt en zorgen dus voor een zeer afwisselende baan. Seriematig werken zal er voor jou niet inzitten en doordat je steeds met nieuwe projecten bezig bent, is geen dag hetzelfde en is elk product een opzichzelfstaand iets. Je komt te werken in een bedrijf dat 25 man sterk is, waardoor er een hechte en gezellige sfeer hangt!

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Om deze functie optimaal te kunnen bekleden dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:
  • Enige ervaring met het inbouwen van elektronische apparatuur;
  • Affiniteit met jachtbouw;
  • Minimaal afgeronde mbo opleiding in de richting techniek

Kennis van en ervaring met interieurbouw is altijd mooi meegenomen!

Wat bieden wij jou?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op contract bij Xelvin bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,- en €2500,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 24 vakantiedagen + 19 ADV dagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een ontwerper en producent van aluminium deurinstallaties voor de superjachtbouw. Naast deurinstallaties kun je ook denken aan alle geautomatiseerde bewegingen die worden gerealiseerd. Het bedrijf bestaat uit 25 personeelsleden en verwelkomd graag nieuwe collega’s!

Mijn naam is Eva Polman en ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin kantoren.

Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via:
06 - 10 04 16 26 of e.polman@xelvin.nl

Locatie

Lisse