Monteur E (&I)

Geplaatst op 28 January 2020
  • Groningen
  • MBO
  • €2.250 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw dag als Service Monteur Elektro eruit?

Je begint de dag vanuit huis en rijdt rechtstreeks naar de klant. De planning is enkele weken vooraf al bekend waardoor je ruim van te voren weet waar je die dag en/of week werkt. Je brengt samen met de klant de storingen in kaart en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar vooral wat kunnen we verbeteren.

De klant kan jou inschakelen voor diverse vraagstukken zoals modificatieprojecten, het voorbereiden van stops of je bent bezig met grote projecten. Zo kan het zijn dat je een nieuw onderdeel installeert binnen een grote wals, een waterzuiveringsinstallatie inspecteert of een voedingsmiddelenlijn optimaliseert.

Er wordt gewerkt in een dagdienst en eens per 5 weken loop je cosignatiedienst. Vanzelfsprekend krijg je hier cosignatiedienst vergoeding voor.

Je nieuwe teamleider aan het woord:
`Binnen ons team bieden wij de je kans om jezelf verder te specialiseren op het gebied van elektrotechniek. Ook al ben je meestal zelfstandig bezig bij onze klanten. Je vervult dan de rol van ambassadeur voor onze afdeling, organisatie en tegenover de klant. Kennis delen en overdragen zijn een van de speerpunten binnen ons team.´

Functie-eisen

Wanneer ben je als Service Monteur Elektro een aanvulling voor het team?
  • MTS opleiding Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Ervaring binnen de industrie;
  • Bereidheid tot het lopen van consignatiedienst eens per 5 weken.

Aan persoonlijke beschermingsmiddelen ontbreekt het je niet. Alle benodigdheden worden door ons verstrekt. Veiligheid boven alles!
Wat betreft de toekomst, wij betalen 2/3 van je pensioen premie en jij 1/3. Tot slot, na je jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

Vergoeding

€2.250 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Kennis van verschillende elektro- en instrumentatietechnische werkzaamheden ontwikkelen bij een werkgever en klanten ontzorgen? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de engineering, nieuwbouw en service van projecten op E-gebied zoekt Xelvin een Monteur Eleketro. De afdeling bestaat uit 25 collega’s die functies hebben als monteur, werkvoorbereider, maintenance engineer, projectleider of teamleider.

Locatie

Groningen