Monteur Storing en Onderhoud

Geplaatst op 19 March 2020
  • Drenthe
  • MBO
  • €2.500 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij mechanisch monteur en wil jij je graag ontwikkelen op elektrotechnisch gebied? Of ben jij al allround en zoek je naar een functie in de dagdienst? Lees dan verder.

Voor deze allround monteur ligt is er een goede verdeling tussen mechanisch en elektrotechnische werkzaamheden. Je bent werkverantwoordelijke in een ATEX omgeving waarbij de instrumenten via Profibus PA gekoppeld zijn aan de PLC.
Zowel storingen als preventief onderhoud moeten overzichtelijk vastgelegd worden in een onderhoudsmanagement systeem. Er bestaat binnen Sunoil een systeem maar dit moet verder geprofessionaliseerd worden.

Het proces voor het maken van biodiesel wordt continu geëvalueerd en geoptimaliseerd, hierbij speelt de technische dienst een belangrijke rol. Verbeter trajecten worden veelal in eigen beheer uitgevoerd en waar nodig wordt een externe partner ingehuurd voor de uitvoering.
Sunoil is de laatste jaren flink gegroeid in de bestaande productie faciliteit, hier zijn verdere groei mogelijkheden beperkt. Uitbreiding is mogelijk door nieuwbouw en hier zijn inmiddels de eerste stappen gezet. De technische dienst wordt gevraagd mee te denken in de uitbreiding en daarna de externe partijen te begeleiden in de uitvoering.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
Je bent een aanvulling voor het team wanneer je een mbo opleiding werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek hebt afgerond. Heb je ervaring in een ATEX omgeving is dat helemaal mooi, al is dit geen vereiste. Aangezien je soms ook op hoogte werkt, is hoogtevrees niet handig in de functie. Omdat je in een relatief klein team werkt is een zekere mate van zelfstandigheid erg prettig.

Wat krijg je daar voor terug?
  • Intentie tot een vast dienstverband
  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • Een salaris tussen de €2000 en €2500
  • Een baan waarin jij de mogelijkheid hebt je verder te ontwikkelen middels training en opleidingen
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.

Vergoeding

€2.500 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Sunoil Biodiesel is in 2006 als eerste biodieselfabriek in Nederland gestart. De capaciteit is 120 miljoen liter per jaar, voldoende om alle taxi’s in Nederland te laten rijden. De fabriek is ingericht met de modernste systemen en automatisering. Sunoil Biodiesel heeft een eigen laboratorium, waarin we constant zoeken naar verbeteringen in ons proces, zodat we blijvend een hoogwaardig product kunnen leveren aan onze klanten in Noord West Europa.

Locatie

Emmen