Monteur Storing en Onderhoud E

Geplaatst op 18 March 2020
  • Leeuwarden
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Iedere dag verleid worden naar jouw werkplek door de heerlijke geur van vers, ambachtelijk gemaakt brood, wie wil dat nou niet? De productie van de broden en sandwiches in deze fabriek moet altijd doorgaan, ook bij storingen. Het is daarom van groot belang dat je goed bent in storingen zoeken en oplossen om zo het productieverlies zo beperkt mogelijk te houden. Ook houd jij je preventief bezig met het onderhoud van machines, installaties en productielijnen. Zowel elektrotechnisch als mechanisch vragen we hier de nodige kennis van je. Voorkomen van storingen is natuurlijk altijd beter dan repareren!

Functie-eisen

Je beschikt over een Mbo werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding of enkele jaren werkervaring in de elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde. Je bent bereid om in storingsdiensten te werken en ben 38 uur per week beschikbaar. Werktijden? Die stem je af met je teamleider en collega's van de Technische Dienst. Je bent nuchter ingesteld, kijkt kritisch naar productielijnen, machines en installaties en wilt onderdeel uitmaken van een mooi team.
En hoe er voor jou brood op de plank komt? Daar ga ik graag met je over in gesprek, want de arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen bij deze opdrachtgever. Wat de exacte inschaling is, is afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Inge van Weperen, Managing Consultant bij Xelvin Drachten en ik sta voor jou klaar! Bij interesse, vragen of opmerkingen over deze of andere vacatures mag je mij bellen, appen of mailen: 06 51 20 51 67 of i.vanweperen@xelvin.nl. Ik neem je graag mee in onze werkwijze, maar ben natuurlijk vooral benieuwd naar jou. Wat zijn jouw drijfveren, waar word jij wel maar ook juist niet gelukkig van in je werk? Waar kom jij écht tot je recht? Dat vind ik mooie zaken om met elkaar te onderzoeken.
Wanneer er een klik is en we beide overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde aan deze mooie organisatie, dan ga ik graag verder met jou in procedure. Zien wij elkaar snel?

Locatie

Leeuwarden