Monteur Storing en Onderhoud E / WTB

Geplaatst op 31 January 2019
  • Noord-Brabant
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het analyseren, lokaliseren en verhelpen van storingen aan C.N.C. gestuurde en conventionele installaties op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied.
Naast het beoordelen, vaststellen en uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden ben je belast met het verrichten van instel-, afstel en uitlijningswerkzaamheden (incl. kalibreren van machines en installaties). Ook het geven van trainingen, instrueren en begeleiden van de huidige en nieuwe medewerkers maakt onderdeel uit van je werkzaamheden.

Je adviseert en ondersteunt Technische Dienst en Production Engineers betreffende revisie, modificatie, preventies en afname van nieuwe en gebruikte installaties en bent inzetbaar als projectleider. Tevens monteer en demonteer je onderdelen van bovengenoemde machines welke je zo nodig pasklaar maakt, aanpast of laat vervaardigen.

Tot slot beoordeel en inspecteer je productiemodellen binnen het gehele productiebedrijf, doe je voorstellen en realiseer je zo nodig kleine wijzigingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor een degelijke rapportage c.q. terugmelding van uitgevoerde werkzaamheden.

Functie-eisen

MBO-opleiding Werktuigbouwkunde of Electrotechniek

of

Je bent een automonteur waarin je ervaring met onderhoud hebt en sleutelen in je bloed zit.

Je bent analytisch en kunt zelfstandig werken. Je bent tevens bereid tot het volgen van de benodigde specialistische opleidingen en hebt voldoende kennis van de Engelse taal, Duits is een pre. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

Bedrijfsprofiel

Bij een toon aangevende producent zijn ben ik opzoek naar een communicatief vaardige onderhoudsmonteur. Ben jij iemand die een teamspeler is, dagelijks proactief te werk gaat en een uitdaging ziet in het dagelijks onderhouden van een diversiteit aan machines, dan zijn wij opzoek naar jou!

Diego Sanz Lopez
Recruiter Large Accounts
Xelvin Zuid
Dr Holtroplaan 5c
5652 XR Eindhoven
T : +31(0)40-2910056
M: +31(0)6-30741713
E : D.Sanzlopez@xelvin.nl
I : www.xelvin.nl

Locatie

Eindhoven