Monteur Storing en Onderhoud E / WTB

Geplaatst op 19 March 2020
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Door middel van correctief en preventief onderhoud zorg jij ervoor dat het machinepark van dit bedrijf, die producent is op het gebied van (auto)lakken en siliconensprays, in topstaat is. Je hebt kennis van technische disciplines zoals werktuigbouw, pneumatiek, elektrotechniek en besturingstechnieken. Het oplossen van storingen zie jij als een uitdaging en keer op keer streef je er weer naar om de oplostijd zo kort mogelijk te houden. Wanneer een nieuwe machine in gebruik wordt genomen ben jij verantwoordelijk voor de installatie en het instrueren van de gebruikers.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde Mbo opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of beschikt over aantoonbare werkervaring. Daarnaast ben je bereid om in 3-ploegen te werken. Je bent analytisch ingesteld, kijkt kritisch naar de processen om je heen en bent in staat om zowel zelfstandig als goed in teamverband te functioneren. Bij voorkeur ben je woonachtig in een straal van 50km rondom Heerenveen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Inge van Weperen, Managing Consultant bij Xelvin Drachten en ik sta voor jou klaar! Bij interesse, vragen of opmerkingen over deze of andere vacatures mag je mij bellen, appen of mailen: 06 51 20 51 67 of i.vanweperen@xelvin.nl. Ik neem je graag mee in onze werkwijze, maar ben natuurlijk vooral benieuwd naar jou. Wat zijn jouw drijfveren, waar word jij wel maar ook juist niet gelukkig van in je werk? Waar kom jij écht tot je recht? Dat vind ik mooie zaken om met elkaar te onderzoeken.
Wanneer er een klik is en we beide overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde aan deze mooie organisatie, dan ga ik graag verder met jou in procedure. Zien wij elkaar snel?