Onze productielijnen, machines en installaties draaien 24/7. De technische dienst draait dagdiensten en hebben consignatiedienst.
Doeltreffend en deskundig zorg jij samen met het team dat mechanisch en elektronisch alles goed verloopt en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen.
Bij ons hoef je niet langs 3 schakels om handtekeningen te verzamelen als iets opgelost moet worden.
Jij hebt door jouw kennis het volledige vertrouwen om zelfstandige beslissingen te maken. Jouw technische skills zijn onmisbaar bij het onderhoud van onze productielijnen, machines en installaties.
Toch een storing?
Dan verhelp je die vliegensvlug en adequaat. Zo blijft er kwalitatief en vers brood op de plank bij 80% van de Nederlandse huishoudens.
Jij werkt bij ons bij een van de grootste industriële bakkerijen van Europa en dat is echt wel bijzonder!
Onderstaande taken en verantwoordelijkheden voer jij als Monteur Storingen en Onderhoud uit:
Het uitvoeren van preventief onderhoud;
Het verrichten van inspecties op basis van een onderhoudsplanning;
Ondersteuning geven in het plannen van onderhoud in het Ultimo systeem;
Opvragen van offertes;
Testen van de werking en gereed opleveren van de machine/installatie;
Onderzoeken naar de oorzaak van een storing;
Het zelfstandig oplossen van storingen op korte termijn en meedenken aan structurele oplossingen op lange termijn;
Magazijnbeheer en werkvoorbereiding;
Het maken van verbetervoorstellen om storingen in de toekomst te voorkomen;
Geven van aanwijzingen aan gebruikers met betrekking tot duurzamer gebruik;
Veilig handelingen uitvoeren conform regelgeving;
Het administratief beheren van rapportages in de onderhoudssystemen;
Het ondersteunen en trainen van de technische monteurs op de werkvloer.
- Elke dag vers brood mee naar huis!
- Innoverende bedrijfsomgeving
- Veelzijdige baan!
Functieomschrijving
Functie-eisen
Wij zoeken een senior technisch medewerker waar allereerst zijn uitdaging ligt om een storing te allen tijde te willen voorkomen, en anders de storing op korte termijn op te lossen.
Naast deze werkzaamheden vind jij het leuk om te werken met een onderhoudsbeheersysteem en heb je affiniteit met werkvoorbereiding.
Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want het 24/7 draaien van de bakkerij ligt technisch samen met het team, in jouw handen.
Dit vraagt ook om flexibiliteit, wat erg gewaardeerd wordt.
Uiteraard begeleiden wij jou hierin en zoals eerder gezegd staan wij voor elkaar klaar.
Je denkt in kansen en mogelijkheden, werkt op een creatieve wijze samen en hebt respect voor ons ambacht en jouw collega’s.
VCA of de bereidheid om deze te halen
Verder vragen wij:
Naast deze werkzaamheden vind jij het leuk om te werken met een onderhoudsbeheersysteem en heb je affiniteit met werkvoorbereiding.
Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want het 24/7 draaien van de bakkerij ligt technisch samen met het team, in jouw handen.
Dit vraagt ook om flexibiliteit, wat erg gewaardeerd wordt.
Uiteraard begeleiden wij jou hierin en zoals eerder gezegd staan wij voor elkaar klaar.
Je denkt in kansen en mogelijkheden, werkt op een creatieve wijze samen en hebt respect voor ons ambacht en jouw collega’s.
VCA of de bereidheid om deze te halen
Verder vragen wij:
- Afgeronde MBO-opleiding niveau 4 richting werktuigbouwkunde, elektronica of mechatronisch; 3 jaar ervaring als (senior) technisch dienst medewerker, allround monteur of (elektro) monteur in de procesindustrie, liefst opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie.
Salaris
€3.500 - €4.500 bruto per maandBedrijfsprofiel
Gigantisch, futuristisch en volledig geautomatiseerd. Wie de gloednieuwe Borgesius-bakkerij in Aalsmeer binnenstapt, valt van verbazing achterover. Een gloednieuw gebouw met moderne inrichting, een mooie grote kantine met goeie koffie. Toch bakken ze ook hier gewoon vers brood. Hoewel, zo gewoon is het niet in Aalsmeer.
Er vindt geen voorrijs in de bollenkast plaats. En dat werkt eigenlijk prima, zo blijkt. In de 37 jaar dat productiemanager Saban Bozkurt in het vak zit, werkte hij nooit eerder in een bakkerij van zo’n omvang als die in Aalsmeer. ‘Dat is al een hele belevenis op zich’, vertelt hij. ‘Het is gewoon een gigantisch locatie van 40.000 vierkante meter.’ Revolutionairder nog vond hij de nieuwe manier van bakken. ‘Mijn leven lang wist ik niet beter of deeg moest de bollenkast in en rijzen. Pas daarna kon je er mee aan de slag.’ Dankzij de nieuwe lijn – de Driemlijn – hoeft dat nu niet meer. ‘En we hebben helemaal niets aan onze receptuur aangepast’, vertelt Bozkurt trots. ‘We slaan gewoon het voortraject over: dankzij de rustige manier van verwerken op deze lijn wordt het deeg met meer respect behandeld, zodat deze bolrijs niet meer nodig is.’
Er vindt geen voorrijs in de bollenkast plaats. En dat werkt eigenlijk prima, zo blijkt. In de 37 jaar dat productiemanager Saban Bozkurt in het vak zit, werkte hij nooit eerder in een bakkerij van zo’n omvang als die in Aalsmeer. ‘Dat is al een hele belevenis op zich’, vertelt hij. ‘Het is gewoon een gigantisch locatie van 40.000 vierkante meter.’ Revolutionairder nog vond hij de nieuwe manier van bakken. ‘Mijn leven lang wist ik niet beter of deeg moest de bollenkast in en rijzen. Pas daarna kon je er mee aan de slag.’ Dankzij de nieuwe lijn – de Driemlijn – hoeft dat nu niet meer. ‘En we hebben helemaal niets aan onze receptuur aangepast’, vertelt Bozkurt trots. ‘We slaan gewoon het voortraject over: dankzij de rustige manier van verwerken op deze lijn wordt het deeg met meer respect behandeld, zodat deze bolrijs niet meer nodig is.’