Monteur Storing en Onderhoud E&I

Geplaatst op 07 January 2020
  • Drenthe
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Voor deze allround monteur ligt het zwaartepunt van de functie in het elektrotechnische gebied. Hij is de elektrotechnisch werkverantwoordelijke in een ATEX omgeving waarbij de instrumenten via Profibus PA gekoppeld zijn aan de PLC. Ervaring met bovenstaande materie is vereist.
Zowel storingen als preventief onderhoud moeten overzichtelijk vastgelegd worden in een onderhoudsmanagement systeem. Er bestaat binnen Sunoil een systeem maar dit moet verder geprofessionaliseerd worden.

Het proces voor het maken van biodiesel wordt continu geëvalueerd en geoptimaliseerd, hierbij speelt de technische dienst een belangrijke rol. Verbeter trajecten worden veelal in eigen beheer uitgevoerd en waar nodig wordt een externe partner ingehuurd voor de uitvoering.
Sunoil is de laatste jaren flink gegroeid in de bestaande productie faciliteit, hier zijn verdere groei mogelijkheden beperkt. Uitbreiding is mogelijk door nieuwbouw en hier zijn inmiddels de eerste stappen gezet. De technische dienst wordt gevraagd mee te denken in de uitbreiding en daarna de externe partijen te begeleiden in de uitvoering.

Functie-eisen

- In het bezit van minimaal een elektrotechnisch MBO-4 diploma
  • Je hebt ervaring als E&I monteur in een ATEX productie omgeving en bent bekend met de ATEX richtlijnen voor onderhoud aan een EX installatie
  • Ervaring met meet en regel techniek, Profibus en PLC ’s
  • Ervaring met computer werkzaamheden waaronder een onderhoudsmanagement systeem, bijvoorbeeld Ultimo.
  • Bereid om beschikbaar te zijn bij storingen buiten kantoor uren voor eerste lijn reparatie.
- Zelfstandig kunnen opereren, werkplaats onderhouden en de eigen voorraad materialen op peil houden.

Bedrijfsprofiel

Sunoil Biodiesel is in 2006 als eerste biodieselfabriek in Nederland gestart. De capaciteit is 120 miljoen liter per jaar, voldoende om alle taxi’s in Nederland te laten rijden. De fabriek is ingericht met de modernste systemen en automatisering. Sunoil Biodiesel heeft een eigen laboratorium, waarin we constant zoeken naar verbeteringen in ons proces, zodat we blijvend een hoogwaardig product kunnen leveren aan onze klanten in Noord West Europa.

Locatie

Emmen