Monteur Technische Dienst

 • Zwolle
 • MBO
 • €3.000 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Meewerken aan het neerzetten van een nieuwe installatie bij een organisatie die werkt aan een duurzame toekomst? Momenteel herbouwen wij onze kunststof sorteerinstallatie in Zwolle. We verwachten dat deze in het najaar volledig operationeel zal zijn. Met deze nieuwe installatie sorteren we PBD (plastic, blik en drankenkarton) afval, zodat het omgezet kan worden naar nieuwe grondstoffen. Voor deze nieuwe installatie zoeken wij een Monteur Technische Dienst.

De Technische Dienst is een klein team van 3 monteurs. Jullie zorgen samen voor het (preventieve) onderhoud van onze nieuwe installatie. Samen met het Maintenance Management denken jullie na over optimalisaties in de installatie, hoe doen we het preventieve onderhoud, maar je hebt ook contact met de Operators en Sorteerders over het functioneren van de installatie.

Naast de taken in de installatie verzorgen jullie ook het onderhoud en reparaties aan de gebouwen en machines zoals Shovels, Heftrucks en Kranen. Je stemt af met de medewerkers en hun Teamleider, wanneer het onderhoud kan plaatsvinden en hoe lang het duurt. Je werkt in een 3 ploegendienst.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent technisch, denkt mee over hoe dingen beter kunnen en hoe er nog effectief kan worden gewerkt. Overal zie en vind jij de juiste oplossing.

 • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting;
 • Jij hebt een positieve instelling en denkt graag mee;
 • Vind het niet erg om je handen vuil te maken.

Wat bieden we jou graag?

 • Verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • Een mooi salaris conform de GEO CAO;
 • Ploegentoeslag;
 • Genoeg ruimte voor jouw vrije tijd, want je ontvangt ruim voldoende vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een ultra nieuwe werkplek waar je jouw energie goed kan benutten.

Vergoeding

€3.000 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Hier doen ze er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. En door mensen te overtuigen van het belang om minder te consumeren. De houdbaarheidsdatum van eindeloos kopen en weggooien is namelijk echt verstreken. Het is geweldig om te zien dat steeds meer klanten deze vooruitstrevende visie delen. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren ze een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen.

Met 2.100 collega’s, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, hebben zij de kennis en de slagkracht om het verschil te maken. Bij deze opdrachtgever hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn heel bevlogen over ons bijzondere werk. De collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook fanatieke volleybalster, betrokken schoolpleinvader, enthousiaste sleutelaar, verzamelaar, museumbezoeker, tweedehands kledingverkoopster of thuiskok.

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Meer weten? Wekt dit jouw interesse om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op!
Michelle Jansen - Managing Consultant bij Xelvin Hoogeveen
06-30783110 - m.jansen@xelvin.nl

Locatie

Zwolle,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?