Functieomschrijving

Als monteur E ga jij bijdragen aan de productie van 9,3 miljoen ton diervoeders. Om dit te realiseren ga je bezig houden met storingen en onderhoud aan alle machines, maar ook bijdragen aan diverse grote en kleine automatiseringsprojecten binnen de fabriek. Naast je werkzaamheden in dagdienst, draai je bij toerbeurt ook consignatiediensten.

Samen met je collega-monteurs (mechanische en elektrotechnische monteurs) ben je werkzaam binnen de afdeling TD en werk je in een dagdienst. Je zorgt ervoor dat de voerproductie op rolletjes loopt en onze operators het voer zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen produceren. Je verricht onderhoudswerkzaamheden, verhelpt storingen en begeleidt de installatie van nieuwe apparatuur. Je onderhoudt tevens contacten met leveranciers en contractpartijen die met enige regelmaat onze locatie bezoeken. Je leert van een ervaren collega en kunt in de toekomst doorgroeien naar een coördinerende rol. Gezien het belang van duurzaam ondernemen, zoeken we iemand met grote interesse voor vernieuwende, duurzame technieken.

Functie-eisen

We zoeken een nieuwsgierige en vakkundige techneut om het team te versterken.

Wie ben jij?:
  • Je hebt een diploma MBO richting Elektrotechniek;
  • Je bent bereid mee te draaien in een consignatiedienst;
  • Je bent in staat (om ook) zelfstandig te werken;
  • Je hebt een hoge werk ethiek en denkt in oplossingen;
  • Je analyseert en communiceert makkelijk.

Salaris

€2.500 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. Ze zetten zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Met een afzet van circa 9,3 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is dit bedrijf marktleider in Europa. Het heeft productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Locatie

Zwolle
Keimpe Vis

Solliciteren of meer informatie?

Keimpe Vis
Managing Consultant

+31 (0)6 57 45 43 62 k.vis@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 57 45 43 62
k.vis@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?