Monteur werktuigbouwkunde

Geplaatst op 03 July 2020
  • Amsterdam
  • MBO
  • €2.500 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wij zoeken een monteur met passie voor en ervaring in groot rijdend materieel en ingezet wil worden binnen deze discipline in onze moderne garagewerkplaats.

In deze functie zorg je er voor dat ons machinepark in een optimale staat van onderhoud is en blijft.

Voor wat betreft het rijdend materieel ben je als monteur helemaal thuis in dieselmotoren en hydrauliek. Je zorgt er voor dat de shovels en ander rijdend materieel in optimale staat van onderhoud is en blijft. Je werkt zelf aan het materieel maar stemt ook af met externe partijen waaraan is uitbesteed.

Word je eerste monteur? Dan heb je hierin een voortrekkersrol, bent mentor voor monteurs en zorgt voor de vaktechnische begeleiding.

Het betreft een uitdagende baan in een omgeving met veel verschillende disciplines.

De andere disciplines zijn de drijvende kranen en transportbanden. Als monteur kun je gaandeweg worden ingewerkt op deze disciplines of eventueel een collega monteur helpen die in één van deze disciplines gespecialiseerd is. Voor wat betreft de drijvende kranen worden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verricht aan de kraanconstructies, hydraulieken, lagers en tandwielkasten. Aan de hand van storingsindicaties die verstrekt worden door het kraanpersoneel en controleschema’s worden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verricht. Voor de transportbanden zorgt de monteur ervoor dat deze optimale staat blijven.

Functie-eisen

Een gedreven monteur met MBO-diploma niveau 4 met passie voor en ervaring in groot materieel. Je bent betrokken, kunt relaties opbouwen en onderhouden op alle niveau’s, kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig, leergierig en een doorzetter. Daarnaast ben je een evenwichtig persoon met goede contactuele eigenschappen.

Wij bieden :
  • Salaris tussen € 2.500 en € 3.000 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week;
  • Auto van de zaak;
  • 45 vakantiedagen;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3;
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

Contact
Mijn naam is Manuel Stouthart en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 51 01 28 42 of m.stouthart@xelvin.nl

Vergoeding

€2.500 - €3.000 bruto per maand

Locatie

Amsterdam