Functieomschrijving

Heb jij vaardige handen die wel raad weten met een technische uitdaging? Houd jij van vrijheid, kun jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als Monteur bij deze organisatie goed tot je recht. In deze afwisselende functie verricht je diverse werkzaamheden aan allerlei industriële deuren. Met een tablet, een telefoon en een bus van de zaak bezoek je onze klanten in jouw regio. Geen dag is hetzelfde, omdat je steeds moet inspelen op de situatie die je aantreft. Daarom doorloop je eerst een gedegen inwerktraject, voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

Als Monteur krijg je een vast aandachtsgebied toegewezen. De werkzaamheden hebben betrekking op het onderhouden, repareren, keuren en testen van deuren en het incidenteel monteren hiervan. In je tablet kun je de gegevens van je opdrachten vinden, bijvoorbeeld de klantgegevens en of het om een storing, onderhoud of reparatie gaat. Bij de klant aangekomen vraag je eerst goed door, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Van daaruit ga je op een methodische manier te werk. Je bent hiervoor in het bezit van diverse tools, zoals handleidingen, gereedschap en reserve onderdelen. Als je er zelf niet uit komt kun je altijd een collega Monteur of één van de Technisch specialisten van onze helpdesk benaderen.

Tot slot geef je de klant terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseer je met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Zodra je de werkopdracht afgerond hebt neem je contact met de Planner op. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar sommige klussen voer je met een collega uit. De technieken die je in je werk tegenkomt zijn zeer divers en kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een mbo 2 in een technische richting op zak;
  • Je bent pro-actief, communicatief, oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden waardoor je de klant goed kunt adviseren;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bij voorkeur een VCA basis (of bereid deze te behalen);
  • Tot slot ben je bereid om maximaal één keer in de vijf weken een volledige week storingsdienst te draaien. In 40% van de gevallen kan de klant de storing, door middel van jouw telefonische ondersteuning, zelf (tijdelijk) oplossen.

Wij bieden

  • Een passend salaris tussen de €2500 en €3250 o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • 40 vrije dagen per jaar;
  • Pensioenregeling bij StiPP;
  • Na een jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract bij de opdrachtgever;
  • Mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.

Contact

Mijn naam is Sharbel en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06 45 03 15 92 of s.abouzeid@xelvin.nl

Is deze functie niet passend, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem ook dan contact op om te bespreken welke kansen er zijn.

Salaris

€2.500 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Het is een internationaal bedrijf op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit 3 vestigingen met in totaal ca. 180 medewerkers.

Locatie

Apeldoorn
Sharbel Abouzeid

Solliciteren of meer informatie?

Sharbel Abouzeid
Managing consultant

+31 (0)6 45 03 15 92 s.abouzeid@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 03 15 92
s.abouzeid@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?