Onderhoudsmonteur Elektro

Geplaatst op 24 January 2020
  • Noord-Brabant
  • MBO
  • €2.250 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wat ga je doen als onderhoudsmonteur elektro?
Met een duidelijk eindresultaat in het voorruitzicht ben jij met jouw team van ervaren collega’s verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden en technische staat van de treincomponenten. Jij zult je vooral bezig houden met de elektro- en elektronicawerkzaamheden.

Als onderhoudsmonteur elektro heb jij de verantwoordelijkheid om de componenten volledig te reviseren, denk hierbij aan het (de-) monteren, reinigen, beoordelen en repareren van de elektrotechnische componenten. Kortom, genoeg afwisseling en je kunt hierin zeker je ei kwijt!

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou als onderhoudsmonteur elektro?
  • Je bent een collegiale en enthousiaste collega.
  • Beschikt minimaal over een MBO 2 diploma in de richting van elektrotechniek, elektronica of Mechatronica. (aantoonbaar)
  • Je gaat uitdagingen niet uit de weg.
- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift, zodat je kunt deelnemen aan de werkoverleggen.

Vergoeding

€2.250 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al jaren gevestigd in de regio Tilburg en staat bekend als een technische gedreven organisatie met een sociale inslag.
Zij zijn gespecialiseerd in het reviseren van diverse machine onderdelen en componenten.

Uitdagend werk en plezier in je werk gaat daar hand in hand. Voor jou betekent dit dat je aan de slag gaat bij een open, eerlijke en gemoedelijke werkgever. Oftewel een organisatie waar jij het belangrijkste kapitaal bent! Een organisatie die jou tal van doorgroei-, en ontwikkelmogelijkheden biedt, waar nog samen gegeten en gedronken wordt & een organisatie die leuke dingen voor jou en jouw collega’s organiseert. Op basis van jouw wensen en behoeftes krijg je begeleiding over jouw doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Zo kan je door ontwikkelen in jouw functie of doorgroeien naar andere functies.

De arbeidsvoorwaarden:
- een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
- reiskostenvergoeding;
- pensioenopbouw;
- 25 vakantiedagen;
- 8,33% vakantietoeslag;
- een 36 urige werkweek in dagdienst;
- ontwikkeling en opleidingsbudget.

Locatie

Tilburg