Open sollicicatie technical services

Geplaatst op 05 March 2020
  • €1.750 tot €5.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wij zijn de afdeling Technical Services van Xelvin Eindhoven en willen jou helpen aan de volgende uitdaging. Wij weten net als jij dat technische mensen in de uitvoering schaars zijn. Hoe vaak per dag word je wel niet benaderd? Maar is je ooit al gevraagd wat jou nou echt blij maakt in je werk? Kom eens op de koffie en ontdek onze aanpak! Laat je gegevens achter door te solliciteren op deze open vacature. We nemen zo snel mogelijk contact op met je om een gesprek in te plannen.

Functie-eisen

In een informeel gesprek maken we graag kennis met jou. In welke fase van je leven sta je en wat past er bij je? We zoomen in op wie je bent als persoon en wat je ervaring is. Daarna gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan waarin ruimte is voor jouw ambities.

Vergoeding

€1.750 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De technische branche gaat snel en is voortdurend in beweging. Dat roept vragen op. Hoe richt je een onderneming hierop in? Welke kanten kan een technische carrière op? Wat onze klanten en kandidaten nodig hebben is iemand die deze vragen begrijpt. Maak kennis met Xelvin, de specialist in het detacheren van technici.

Locatie

Eindhoven en omgeving