• Zwolle
 • MBO
 • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Meewerken aan het neerzetten van een nieuwe installatie bij een organisatie die werkt aan een duurzame toekomst? In Zwolle hebben we de bouw van onze kunststof sorteerinstallatie net afgerond en zijn we momenteel aan het proefdraaien met de nieuwe installatie. We verwachten dat we aan het eind van het jaar volledig operationeel zijn. Met deze nieuwe installatie sorteren we PBD (plastic, blik en drankenkarton) afval, zodat het omgezet kan worden naar nieuwe grondstoffen. Voor deze nieuwe installatie zoeken wij een Operator die het volledige sorteerproces overziet.


Techniek doet het meeste werk: jij overziet het proces, kent de installatie op je duimpje en ziet dagelijks toe op de optimale kwaliteit. Dit doe je niet alleen vanuit de machinekamer. Je stroopt ook je mouwen op en gaat aan de slag. Door de installatie te zien, horen en het bekijken van het eindproduct, weet jij of we richting de optimale kwaliteit gaan. Je werkt in drie ploegen samen met een kleine groep collega's. In jouw ploeg ben je de enige Operator en heb je regelmatig contact met je Teamleider (die je tijdens zijn/haar afwezigheid ook vervangt). Daarnaast spreek je veel met de kwaliteitscontroleurs en installatielopers. Je voelt je thuis in de informele omgeving, waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook plezier hebben.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken. Lekker de hele dag bezig zijn, dwars door de installatie om storingen op te lossen. Bovendien vind je het leuk om mee te denken: hoe kunnen we het beter of efficiënter doen? Daarnaast:

 • Heb je een opleiding (Op MBO-niveau) in de (proces)techniek gevolgd of vergelijkbaar;
 • Beheers je de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ben je positief en denk je mee;
 • Ben je graag bezig en steek je handen uit de mouwen?


Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid en vrijheid. Verantwoordelijkheid voor een team van aanpakkers. En de vrijheid om ideeën aan te dragen en jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen. Daarnaast:

 • Een goed salaris conform CAO, tussen € 2.550 en € 3.500 bruto per maand
 • Ploegentoeslag van 16,51%
 • Ruim voldoende vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een spiksplinternieuwe werkplek waar je je energie ruimvoldoende in kwijt kan

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Hier doen ze er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. En door mensen te overtuigen van het belang om minder te consumeren. De houdbaarheidsdatum van eindeloos kopen en weggooien is namelijk echt verstreken. Het is geweldig om te zien dat steeds meer klanten deze vooruitstrevende visie delen. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren ze een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen.

Met 2.100 collega’s, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, hebben zij de kennis en de slagkracht om het verschil te maken. Bij deze opdrachtgever hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn heel bevlogen over ons bijzondere werk. De collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook fanatieke volleybalster, betrokken schoolpleinvader, enthousiaste sleutelaar, verzamelaar, museumbezoeker, tweedehands kledingverkoopster of thuiskok.

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Meer weten? Wekt dit jouw interesse om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op!
Michelle Jansen - Managing Consultant bij Xelvin Hoogeveen
06-30783110 - m.jansen@xelvin.nl

Locatie

Zwolle,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?