Functieomschrijving

Voor een toonaangevend bedrijf in provincie van Friesland ben ik op zoek naar een operator. Je gaat aan de slag bij een top werkgever die zich samen met jou wil ontwikkelen. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt als operator, een afgeronde mbo3 opleiding en ervaring met geautomatiseerde machines in een productieomgeving. Als je ook nog een cursus of opleiding als vapro B operator hebt, ben je de juiste kandidaat en ben je bij deze werkgever aan het juiste adres om je carrière te vervolgen en een boost te geven.

Het gaat in deze vacature om een organisatie die zijn strepen door de jaren heeft verdiend en een internationaal actief is. Ze hebben verschillende vestigingen door de hele wereld maar voor deze vacature gaat het om de provincie Friesland daarin zijn zij met drie vestigingen actief namelijk; Wolvega, Leeuwarden en Workum. Je raadt het waarschijnlijk al, het gaat hierom Friesland Campina. Je krijgt hier de kans om jezelf te ontwikkelen, geen dag is het zelfde en je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Ze investeren in relevante opleidingen en trainingen in jouw vakgebied.

Functie-eisen

Een aantal karaktereigenschappen voor deze functie zijn: proactief, besluitvaardig, probleemoplossend vermogen, servicegericht, communicatief en stressbestendig.

Functie eisen:

  • Vapro B operator
  • Mbo 3 opleiding
  • Ervaring als operator is een pré
  • Bereidheid om eventueel in een ploegen systeem te werken

Salaris

€2.500 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg onze drang naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Friesland
Marcus Gorter

Solliciteren of meer informatie?

Marcus Gorter
Recruiter

+31 (0)6 51 20 51 67 m.gorter@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 51 20 51 67
m.gorter@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?