PCBA handmontage

Geplaatst op 24 February 2020
 • Noord-Brabant
 • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Waar kom je te werken als Electronic Assembler?
Onze opdrachtgever is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop- en servicekantoor in Singapore. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2500 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen. Het is een groot bedrijf met ruim 280 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten: medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

Functie-eisen

Wat vragen we van je als Electronic Assembler?
 • Ervaring met tekening lezen;
 • Componentenkennis;
 • Ervaring met het handsolderen;
 • Handig met het monteren van producten;
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke omgeving;
 • Bij voorkeur lezen en schrijven van de Nederlandse taal;
 • Engels kunnen spreken;
 • Goede ogen om kleine onderdelen te kunnen zien.

Daarnaast werk je in een in een twee- ploegendienst. De werktijden in 2-ploegendienst zijn (conform regeling “onbetaalde koffiepauze”):

 • Vroege dienst: maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 14.50 uur (8 uur)
 • Late dienst: maandag t/m donderdag van 14.40 uur tot 00.00 uur (8,5 uur) en vrijdag van 14.40 uur tot 21.30 uur (6 uur)

Wat bieden wij je als Electronic Assembler?
In de rol van Electronic Assembler bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van het bedrijf.

TS / MAN is een afdeling binnen Xelvin die gespecialiseerd is in de bemiddeling van goed opgeleide, uitvoerende technici op middelbare en bachelor niveau. We proberen de perfecte match te maken tussen werkgever en onze kandidaten op het gebied van Mechanica, Electrotechniek, Installatie Techniek en process Techniek. Bent u op zoek naar een vaste baan als technicus? Of ben je op zoek naar meer tijdelijk werk? In beide gevallen klop je op de juiste deur bij Xelvin. Bij Xelvin helpen we u de juiste kans te vinden die past bij uw ambities! Wij zullen u een baan bieden die past bij uw ambities, waar u voldoende uitdaging zult vinden in uw dagelijkse werkactiviteiten, waar u de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling waar u de verantwoordelijkheid krijgt. Verder bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke collega's.

Bedrijfsprofiel

PCB Manual Assembly / Elektronische componenten monteur (SON, EINDHOVEN)

Onze relatie is voor de afdeling PCB Manual Assembly op zoek naar kandidaten voor de functie van Electronic Assembler. In deze functie ben je belast met het zelfstandig monteren en solderen van elektronische componenten, het demonteren en wijzigen van printpanelen of het assembleren van unit/assy’s. Dit aan de hand van tekeningen en werkinstructies.

Locatie

Omgeving Eindhoven