Pijpfitter

Geplaatst op 04 March 2020
  • Friesland
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Montage houden de pijpfitters zich met name bezig met het aanleggen en monteren van onder andere brandstof-, koelwater- en lenssytemen aan boord. De leidingsystemen zijn van hoogwaardige materialen als RVS, cunifer etc.

Voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn o.a.:
Aanleggen en inbouwen van (prefab)leidingwerk aan boord;
Maken en aanpassen van leidingwerk;
Aflassen van leidingwerk;
Inbouwen appendages;
Maken van beugels.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau. Tevens heb je ruime werkervaring als pijpfitter bij voorkeur binnen de jacht- of scheepsbouw. Je bent in staat om complexe tekeningen en schema’s te lezen en te beoordelen.

Je herkent jezelf in de volgende punten:
Resultaatgericht;
Samenwerken;
Klantgericht;
Oplossingsgericht;
Ambitieus;
Aansturende kwaliteiten;
Zelfstandig.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Bij onze opdrachtgever worden luxe motorjachten afgebouwd met maximale lengte van 120 meter. De modern uitgeruste afbouwwerf is op een gunstige plek gelegen aan het IJsselmeer. Naast nieuwbouw worden bij bij onze opdrachtgever ook refits van uitgevoerd. Het bouwen van luxe motorjachten en het uitvoeren van refits voor individuele opdrachtgevers vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op bijzonder vakmanschap om de meest uiteenlopende wensen van klanten te realiseren. Samen met zo’n 250 collega’s legt een ieder zich dagelijks vol passie toe op het leveren van het hoogst haalbare kwaliteitsniveau.

Locatie

Friesland