Plancoördinator

 • Den Bosch
 • HBO
 • €3.250 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Als plancoördinator ben jij een kei in het vormen van een prijs van een project waarbij je in staat bent optimalisaties door te voeren in het ontwerp en waarbij je advies geeft over de bouwmethodiek en het gebruik van materialen. Turn-key projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting in de range tussen € 10 tot € 30 miljoen hebben geen geheimen meer voor jou.

Jouw dag zal niet vaak hetzelfde zijn. Wat standaard is, is dat je de dag start met een bak koffie en een gesprek met je collega’s. Samen werk je actief aan mooie projecten en delen jullie veel informatie, niet alleen over het werk maar ook wat je privé bezig houdt. Je komt in een bedrijf terecht waar SAMEN echt met dikke vette letters in de muren gekerfd is.

Je bent in je rol als plancoördinator vanuit de stoel van calculator de persoon die het plan weet te coördineren waar bij je meewerkt vanaf de initiatieffase t/m de verstrekking van de opdracht. Jij coördineert het opstellen van de technische omschrijving en alle andere stukken die nodig zijn voor een goed onderbouwde aanbieding daarnaast lever je een bijdrage aan het kansen- en risicodossier. Tevens stel je het doelbudget op en bewaakt deze. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, je werkt samen met een team dat bestaat uit een commercieel manager, architect, planontwikkelaar, bouwkundig modelleur en constructeur. Daarna draag je alles over aan het uitvoeringsteam.
Jij werkt graag in een team , waarbij je ook zelfstandig je werk zult uitvoeren. Met opdrachtgevers en je collega’s communiceer je makkelijk op alle niveaus. Je werkt aan oplossingen en ziet alleen maar kansen !

Wil jij onderdeel maken van een gezellige en hechte club waarbij aandacht is voor jou, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij vertellen je graag alles wat je kunt verwachten.

Functie-eisen

Jij draagt bij aan onze geweldige cultuur door jouw proactieve werkhouding met een positieve uitstraling. Communicatief ben je sterk en je beschikt over commercieel inzicht. Van het werken in een projectteam krijg jij energie en bent in staat om met een jong projectteam projecten tot een goed resultaat te komen. Je hebt een afgeronde MBO opleiding bouwkunde.
Naast aanvullende relevante opleiding/ervaring op het gebied van calculatie en techniek heb je ook ervaring met Ibis-Trad, MS-Office, Lean- principes.

Vergoeding

€3.250 - €4.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, Pvvt, Remco International en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Zij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit de eigen merknaam. Daarnaast beschikken zij over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden zij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

Een informeel bedrijf met een geweldige cultuur waar de persoon telt!

Locatie

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?