• Geleen
 • HBO
 • €3.500 tot €5.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Kun je minimaal één van de volgende drie vragen met JA beantwoorden? Dan moet je even tijd vrijmaken om deze vacature te bekijken!

1. Heb jij affiniteit met (chemische) techniek?
2. Werk je graag zelfstandig aan procesoptimalisatie, aansturing en inbreng van kennis in grote, complexe Turn Arounds?
3. Ben jij goed in het uitwerken, implementeren en borgen van een optimale planning strategie?
Ben je nog aangehaakt? Fijn, lees dan verder om te weten te komen waar je als Planner gaat werken en wat je gaat doen.

Waar én waaraan ga jij bijdragen?
Misschien heb je wel eens gehoord van het chemisch industriecomplex Chemelot. Een 800 hectare groot terrein waar tal van nationale en internationale bedrijven hun materiaal produceren. Chemelot kent een unieke marktpositie vanwege de ligging, synergie tussen bedrijven en de aanwezigheid van een campus met research & development en pilot plant faciliteiten.

De chemische industrie is een onmisbare schakel in de klimaattransitie wanneer het gaat om beperken van uitstoot en de innovatie om moleculen te hergebruiken en om te zetten naar nieuwe duurzame materialen. Een sector waarbij veiligheid, gezondheid en milieu het uitgangspunt zijn.

Hier draag jij aan bij.

Wat zijn je verantwoordelijkheden als Planner?
Jij als Planner bent verantwoordelijk voor, je raadt het al, (werk)planningen maken. Maar ook processen optimaliseren, ontwikkelen en borgen hiervan is onderdeel van jouw takenpakket. Ben jij creatief en beschik jij over een groot probleemoplossend vermogen? Mooi. Dat zoeken wij binnen deze functie. Als planner is het zaak dat je actief bezig bent met evalueren, verbeteren en innoveren van het planproces. Hierdoor vergroot jij de toegevoegde waarde en kwaliteit van jouw afdeling en zorg jij dat je eigen werk en ook dat van jouw collega’s een stuk beter wordt ingedeeld wat leidt tot een efficiëntie slag op alle fronten, een win-win dus.

Waarschijnlijk heb je zelf al een beeld bij wat je werkzaamheden gaan zijn. Grofweg doe je het volgende:

Op Chemelot gebeuren er ieder jaar grote Turn Arounds waarbij complete fabrieken stilgelegd worden en veelal compleet uit elkaar gedraaid worden voor onderhouds- en revisie werkzaamheden. Om dit alles in goede banen te leiden is een goede planning noodzakelijk. Het proces start bij de klant, die op werklijsten aangeeft wat moet gebeuren. Daarna ga jij aan de slag met de scoping, werkvoorbereiding, het voorwerk en tot slot de uitvoering.

En hoe zit het met de doorgroeimogelijkheden?
De doorgroeimogelijkheden liggen voor het oprapen. Je moet ze wel zelf grijpen. Als voorbeeld kun je doorgroeien naar Senior planner of Lead planner, je specialiseren in bepaalde systemen en installaties en zo een technisch specialist worden. Uiteraard wordt je hierbij geholpen door learning on the job en door opleidingsaanbod afgestemd op jouw unieke situatie.

Wat is verder van belang?
Je werkt in dagdienst. Je bent afhankelijk van je ervaring verantwoordelijk voor de goede bewaking van de vordering van de werkzaamheden, veiligheid en aansturing van collega’s.

Functie-eisen

Ben jij de Planner die wij zoeken? Bij voorkeur heb je:
 • Bachelor in technische richting;
 • Ervaring binnen de technische projecten omgeving
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ondernemende houding.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
De salarisrange voor deze functie is € 3500 tot € 5000 bruto per maand. Dit salaris is exclusief vakantiegeld (8,33%).

Je krijgt een 24/7 ongevallenverzekering en je kunt gebruik maken van collectieve ziektekostenverzekeringskorting. Voor het introduceren van nieuwe medewerkers hebben wij een bonusregeling en we ontvangen je graag op een van onze events.

Wil je je kennis, competenties en vaardigheden ontwikkelen? Dan bieden we je volop scholings- en ontwikkelmogelijkheden.

Hoe nu verder?
Is jouw interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter of neem vrijblijvend contact op met mij via telefoonnummer +31 (0)6 82392554 of via e-mail r.vaessen@xelvin.nl Ik hoop je snel te ontmoeten!

Vergoeding

€3.500 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Xelvin is een Great Place to Work® en staat in de top 10 Best Workplaces™! Wij (ver)binden technisch talent aan technische organisaties die om jouw komst staan te springen.

Wij hebben de NEN 4400-1 en NEN 4400-2 certificering én het SNA keurmerk. Wat wij jou kunnen bieden? Perspectief, begeleiding én fun.

Zijn we dan perfect? Nee, vast niet. Daarom heb jij jaarlijks de mogelijkheid om je mening te laten gelden via ons medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Zodoende kunnen wij lering trekken en ons werkgeverschap verbeteren.

Locatie

Geleen,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?