• Werken bij een van de grootste jachtbouwers van de wereld
  • Salarisindicatie afhankelijk van ervaring en opleiding tussen de €3.000,- en €5.000,- bruto per maand

Functieomschrijving

Als project planner werk je op basis van de bouwstrategieplanning. In nauwe samenwerking met de projectteamleden en de betrokken onderaannemers een integrale projectplanning maken. Ter goedkeuring voorleggen aan de projectdirecteur. Na goedkeuring de planning communiceren, onderhouden, monitoren en continu afstemmen/bijstellen om tijdige levering, maximale winst en efficiëntie te garanderen. Je bespreekt voortgang, afwijkingen en oorzaken van afwijkingen met het projectteam en de projectleiders van derden. Identificeer knelpunten en/of risico’s en geeft advies over mitigatiemaatregelen en/of mogelijke oplossingen (bijvoorbeeld uitbesteding, inhuur van extra personeel, wijziging van prioriteiten in de planning).

Functie-eisen

  • Overtuigingskracht. Heb jij het vermogen om jouw overtuigingskracht te gebruiken en om de ideeën en meningen van anderen te beïnvloeden? Draai jij tegenargumenten om in het voordeel van jouw eigen mening, presenteer jij voorstellen met enthousiasme en vertrouwen.

  • Aanpassingsvermogen. Blijf jij onder veranderende omstandigheden effectief presteren door jouw eigen gedrag daarop aan te passen? Stel jij jouw eigen doelen bij als de omstandigheden dit vereisen, reageer jij altijd effectief op onvoorziene projecten, mensen en situaties en raak je niet geïrriteerd bij het ontvangen van tegenstrijdige informatie of weerstand.

  • Autonomie. Vertoon jij autonoom gedrag, aarzelt je niet om jouw eigen mening te handhaven en te verdedigen? Toon jij autonoom gedrag in een turbulente omgeving met tegenstrijdige belangen? Schroom jij niet om afwijkende standpunten in te nemen, ook als er kritiek, tegenstand of tegenstrijdige belangen zijn. Handhaaf jij de juiste professionele afstand tot stakeholders.

  • Helikopterview. Heb jij een integraal zicht op onderdelen en op het grotere geheel van ontwikkelingen, vraagstukken, data, opdrachten, projecten en begrijp jij hoe deze elementen zich tot elkaar verhouden? Kan jij je losmaken van de inhoud en de details om het grote geheel te zien en een alomvattend beeld te krijgen van het hele proces. Kan jij deze inzichten in een breder perspectief en kaders plaatsen en van daaruit proactief verbeteringen voorstellen. Doe jij suggesties om vraagstukken, data, opdrachten en projecten (nog) goed aan te laten sluiten bij de huidige visie, doelstellingen en concepten van de organisatie.

  • Technische HBO/WO studie gevolgd of een achtergrond in Supply Chain Management

Salaris

€3.000 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een van de beste jachtbouwers ter wereld. Met een jachtbouwfaciliteit in Nederland en een ontwerp- en verkoopkantoor in Monaco worden door hen technisch hoogstaande en onderscheidende jachten gebouwd volgens normen die geen enkele andere scheepswerf overtreft. Onovertroffen Nederlandse techniek, specificaties, vakmensen, kwaliteitscontroles; voor onze opdrachtgever zijn dit geen doelstellingen, maar prestaties. Hun jachten worden gebouwd met nauwgezette toewijding en respect voor de visies van zowel de eigenaar als de ontwerper 'een jacht voor zeilers'.

Locatie

Regio Rotterdam
Rossol Ostovar

Solliciteren of meer informatie?

Rossol Ostovar
Managing Consultant

+31 (0)6 45 05 79 25 r.ostovar@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 05 79 25
r.ostovar@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?