Post-HBO Technical Traineeship

Geplaatst op 19 March 2020
 • Groningen
 • HBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Met trots mag jij jezelf een HBO Werktuigbouwkundige noemen en je staat aan het begin van je carrière in de mooiste sector die er bestaat; de techniek!
Je bent momenteel ergens werkzaam of je bent je aan het oriënteren op je 1e “echte” baan als ingenieur, maar je komt er maar niet uit wat je nou precies wilt! Er zijn zoveel mooie functies bij evenzoveel mooie en professionele organisaties in de regio.

Je krijgt energie van het maken van 3D CAD-tekeningen van machines, apparaten en installaties voor de industrie als Tekenaar/Engineer maar tegelijkertijd wordt je ook enthousiast als je aan procesverbeteringen denkt. Of wat te denken van een uitdagende functie als Werkvoorbereider, Teamleider i.o. of Jr. Projectleider?

Om jou dit inzicht te verschaffen zijn NHL Stenden & Xelvin een samenwerking aangegaan
en zijn we een Post-HBO Technical Traineeship opgestart!
Een traineeship van 1 jaar waarbij jij aan de slag gaat bij 1 van onze toonaangevende opdrachtgevers en jij jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak gaat ontwikkelen richting een functie die jouw op het lijf geschreven is!

Samen met jou gaan we inzicht vergaren in jouw wensen en ambities en bepalen wij samen hoe we het traject insteken. Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de goede start van je carrière te geven die je nodig hebt.

Functie-eisen

Wie ben jij?
 • Jij hebt een (bijna) afgeronde HBO Werktuigbouwkunde opleiding.
 • 0 tot 3 jaar werkervaring.
 • De mindset en ambitie om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied!

Wat hebben Xelvin & NHL Stenden jou te bieden?
 • Een vast contract met een uitstekend salaris tussen de € 2500 en € 3500 bruto per maand op basis van 40 uur.
 • 1 op 1 coaching met een Fieldmanager van Xelvin die jou gaat helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk leiderschap, communicatietechnieken en andere soft skills staan hierbij centraal.
 • Een opleidingsbudget van € 5000,- die we in samenwerking met jou gaan inzetten ten behoeve van jouw ontwikkeling op professioneel gebied! Denk hierbij aan verdieping op het gebied van 3D CAD programma’s of verbreding op bijvoorbeeld Energietechniek, Projectmanagement of Meet & Regeltechniek.
 • Masterclasses op het gebied van o.a. Robotica, Maintenance & Reliabilty Engineering en 3D Printing – georganiseerd door NHL Stenden in samenwerking met Xelvin.
 • Leuke activiteiten als een zomer BBQ, karten en vliegen in een helikopter!

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Xelvin is gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling nét het verschil maken. Technici die zich snel aan kunnen passen aan een organisatie en productief zijn.

Xelvin streeft steeds naar een optimale toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Voor bedrijven betekent dit samen ondernemen in een juist evenwicht tussen verantwoordelijkheid en objectiviteit. Bij medewerkers wordt gezocht naar de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid.

Locatie

Groningen