Post-HBO WTB Traineeship

Geplaatst op 12 March 2020
 • Friesland
 • HBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Met trots mag jij jezelf een HBO Werktuigbouwkundige noemen en je staat aan het begin van je carrière in de mooiste sector die er bestaat; de techniek!
Je bent momenteel ergens werkzaam of je bent je aan het oriënteren op de 1e “echte” baan als ingenieur, maar je komt er maar niet uit wat je nou precies wilt! Er zijn zoveel mooie functies bij evenzoveel mooie en professionele organisaties in de regio.

Je krijgt energie van het maken van 3D CAD-tekeningen van machines, apparaten en installaties voor de industrie als Tekenaar/Engineer maar tegelijkertijd wordt je ook enthousiast als je aan procesverbeteringen denkt. Of wat te denken van een uitdagende functie als werkvoorbereider, Teamleider i.o. of Jr. Projectleider?

Om jou dit inzicht te verschaffen is Xelvin een samenwerking aangegaan met haar partners
en zijn we een Post-HBO Technical Traineeship opgestart!
Een traineeship van 1 jaar waarbij jij aan de slag gaat bij 1 van onze toonaangevende opdrachtgevers en jij jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak gaat ontwikkelen richting een functie die jouw op het lijf geschreven is!

Samen met jou gaan we inzicht vergaren in jouw wensen en ambities en bepalen hoe we het traject insteken. Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de goede start van je carrière te geven die je nodig hebt!

Functie-eisen

Wie ben jij?
 • Jij hebt een (bijna) afgeronde HBO Werktuigbouwkunde opleiding.
 • 0 tot 3 jaar werkervaring.
 • De mindset en ambitie om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied!

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een vast contract met een uitstekend salaris tussen de € 2500 en € 3500 op basis van 40 uur.
 • 1 op 1 coaching met een Fieldmanager van Xelvin die jou gaat helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk leiderschap, communicatietechnieken en andere soft skills staan hierbij centraal.
 • Een opleidingsbudget van € 5000,- die we in samenwerking met jou gaan inzetten ten behoeve van jouw ontwikkeling op professioneel gebied! Denk hierbij aan verdieping op het gebied van 3D CAD programma’s of verbreding op bijvoorbeeld Energietechniek, Projectmanagement of Meet & Regeltechniek.
 • Masterclasses op het gebied van o.a. Robotica, Maintenance & Reliabilty Engineering en 3D Printing – georganiseerd door NHL Stenden
 • Leuke activiteiten als een zomer BBQ, karten en vliegen in een helikopter!

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Xelvin is hét snelst groeiende detacheringsbureau in de sector techniek. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. Sinds de oprichting in 2006 is Xelvin pijlsnel gegroeid naar 15 kantoren en 600 collega’s. Was dit een doel op zich? Welnee, puur de uitkomst van ideeën en ambities van sterke mensen!

De normen en waarden van Xelvin (ondernemend, no-nonsense, grenzeloos, ambitieus, transparant en marktgericht) zorgen voor persoonlijke aanpak richting klant en medewerker en geven een gevoel van vrijheid en trots.

Locatie

Drachten