Proces Engineer

Geplaatst op 17 March 2020
  • Friesland
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Word jij gelukkig van onderzoek, troubleshooting en analyseren? Vind jij het daarbij een uitdaging om processen meetbaar te maken in combinatie met een diverse baan? Wellicht is de functie van Procestechnoloog de vacature waar jij jouw energie in kwijt kunt!

Je komt te werken bij een kleine maar vooruitstrevende organisatie. De lijntjes zijn kort met een informele werksfeer, daarnaast is er volop ruimte voor ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In de functie van Procestechnoloog ga je veel onderzoek plegen en analyseren hoe bepaalde processen geoptimaliseerd en meetbaar kunnen worden gemaakt. Dit kan zowel bij onze opdrachtgever zijn maar het zal regelmatig noodzakelijk zijn om ter plekke de potentiele klanten te bezoeken om advies te geven. Door jouw expertise zal de klant weten wat zij nodig zijn om tot het juiste product te komen, het gaat puur om het juiste advies geven en en heeft niets met sales te maken. Je zal veel samenwerken met onze Mechanical Engineers die je overal bij willen helpen om samen tot een groot succes te komen. Tot slot zal je ook werkzaam zijn in het gloednieuwe technology centrum wat voor jou de ideale plek is om analytische werkzaamheden te verrichten. Onze collega’s kunnen jou hulp goed gebruiken en kijken er naar uit om je te verwelkomen in het hechte team en er samen een groot succes van te maken!

Functie-eisen

Wanneer je een aanvulling bent voor onze organisatie:
  • Het zou mooi zijn als je beschikt over een HBO/WO opleiding op procesgebied of soortgelijk;
  • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag te werk gaan;
  • Vrienden en kennissen omschrijven je als leergierig, analytisch, en resultaatgericht;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 of H.Lap@xelvin.nl. Ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor de organisatie? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Regio Leeuwarden