Proces operator

 • Alkmaar
 • MBO
 • €2.750 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Proces operator en kijk je uit naar een kans om jouw kennis en ervaring in te zetten in een zelfstandige en verantwoordelijke rol? Voor een high tech klant in de omgeving van Alkmaar zoeken wij op dit moment een Proces operator.

Hoe ziet jouw dag eruit als Proces operator?
In deze rol ben je als Proces operator verantwoordelijk voor het instellen en monitoren van de verschillende machines. Omdat het een gesloten productieproces betreft ga jij uiterst secuur aan het werk en weet jij precies waar je op moet letten. Werkzaamheden als het oppakken van storingen, afpompen en reinigen vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Naast dat je eigenaarschap neemt over het proces, ben jij ook niet bang proactief oplossingen aan te dragen en zaken waar je tegenaan loopt aan te kaarten. In totaal bestaat het bedrijf uit zo’n 25 professionals. Zij hebben allemaal dezelfde missie en drijfveer; het onderzoeken en uitbreiden van de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie. De sfeer van ondernemerschap en ontwikkeling is dan ook voelbaar zodra je de deur van deze organisatie binnen stapt.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een team dat uniek materiaal ontwikkelt waarmee restenergie kan worden opgevangen en omgezet kan worden in verschillende industrieën? Een team dat daarnaast ook bezig is met het ontwikkelen van next generation batterijen, die tot 40% langer mee gaan? Kortom, lijkt het je leuk om onderdeel te worden van een bedrijf dat bezig is met de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie ontwikkelingen? Reageer dan direct op deze vacature van Proces operator!

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
 • Een afgeronde MBO opleiding in relevante richting;
 • Ervaring in de procesindustrie of maakindustrie;
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.

Wij bieden
 • Salaris tussen € 2.900 en € 3.900 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een jaar contract bij Xelvin, waarna een contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever de intentie is

Is dit de baan voor jou? Solliciteer dan direct. Mijn naam is Kimberley Kales en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Je kunt mij bellen, appen of mailen via: 06 - 10 03 61 77 of k.kales@xelvin.nl

Is dit niet helemaal jouw baan maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar wat Xelvin voor je kan betekenen? Ook dan wil ik je van harte uitnodigen om contact met mij te zoeken.

Vergoeding

€2.750 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

RGS Development B.V. is a nano alloys company, promoting the energy transition by the introduction of novel energy conversion solutions. Together with our industrial customers we create economic attractive products to meet today’s energy transition challenges.

RGS development offers innovative solutions for sustainable energy generation and storage. RGS provides the ThermagyTM technology to co-generate or recover electrical and thermal energy locally. Furthermore RGS provides E-magyTM nano sponge powder for application in high energy density Li-ion battery anodes.

RGS wishes to serve it’s customer by offering product qualification, incubation manufacturing and – afterwards - technology services or technology transfer services for it’s two brands Thermagy and E-magy.

RGS also offers co-development and co-manufacture of novel energy conversion solutions, based on the unique and proprietary RGS production process for making tailored nano alloys at scale.

Locatie

Alkmaar,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?