Project Engineer Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 18 March 2020
  • Noord-Holland
  • HBO
  • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Apparaten bouwen in eigen werkplaats, coordineren van alle werkzaamheden en engineeren voor de olie & gas industrie. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? Namens een goede relatie is Xelvin gevraagd op zoek te gaan naar een Project Engineer Werktuigbouwkunde.

Wegens drukte is er ruimte op de afdeling voor een nieuwe collega. Naast de grote projecten die veelal enkele maanden duren, zijn er kleinere projecten voor een olie & gas klant. In totaal bestaat het team uit 6 man / vrouw waaronder een project engineer , werkvoorbereiders en QHSE medewerker.

Hoe ziet jouw dag eruit als Project Engineer?
Elke dag is er om 10:00 uur een teamoverleg van maximaal 30 minuten. Welke vragen komen er vanuit de eindklant? Lopen de werkzaamheden nog volgens planning? Zijn de ingekochte materialen op tijd geleverd? Dit zijn zomaar enkele vragen die ter sprake komen. Omdat de projecten enkele maanden in beslag nemen wordt er gewerkt naar de deadline van levering. Het is soms hollen of stilstaan met de bijbehorende dynamiek. Naast de projecten is er een onderstroom aan vluchtigere projecten, die enkele dagen in beslag nemen. Om het beeld van de organisatie compleet te maken hierbij nog informatie over je potentiele nieuwe collega’s op kantoor: Zij zijn MTS & HTS opgeleid en werken al enkele jaren bij het bedrijf. De leeftijd varieert tussen de 25 en 40 jaar.

De werkplaats en kantoren zijn in 2017 volledig vernieuwd waardoor je in een gloednieuwe omgeving komt te werken. Daarnaast is er in de werkplaats veel ruimte om de apparaten op te bouwen.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • HTS opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Ervaring binnen de machine of apparaten bouw
  • Beheersing van de Engelse taal


Wij bieden
  • 24 vakantie- en 13 ATV dagen;
  • Inschaling tussen € 2.750 en € 3.500 bruto per maand;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen op een van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: 06 - 13 00 78 51 of f.reinders@xelvin.nl.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Beverwijk