Project Engineer Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 17 March 2020
  • Den Helder
  • HBO
  • €3.500 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een vervolgstap binnen de olie & gas industrie? Ben je goed in de coördinatie en werk je graag in het onderhoud? Xelvin zoekt een Project Engineer Werktuigbouwkunde in Den Helder.

Je bent werkzaam op de afdeling Projecten waar 5 Projectmanagers en 2 andere Project Engineers werken, jij komt erbij voor de uitbreiding van het team. Vanuit jouw rol zorg je ervoor de projecten haalbaar zijn en juist worden uitgevoerd. Tussen februari en oktober is het hoogseizoen en dan is het rennen. In de maanden oktober tot januari is het tijd om iets meer stil te staan en bij te komen van de drukte.

Als Project Engineer word je breed opgeleid en zal je uiteindelijk voor alle uitstaande technische vraagstukken kunnen worden ingezet als allrounder. Met welke technieken krijg je te maken? Zo kunnen pneumatische, hydraulische en elektrische vraagstukken naar voren komen. Als Project Engineer ben je dus dagelijkse bezig met het vertalen van klantwensen naar planning en oplevering. De eindklanten bevinden zich op de Noordzee en in je rol zal je soms ook op locatie je werkzaamheden uitvoeren. Ambitie is uiteraard iets wat wordt gestimuleerd, op termijn zijn rollen als bijvoorbeeld Tender Engineer of Projectmanager de volgende stappen intern.

Functie-eisen

  • Hts-opleiding opleiding
  • Ervaring in de olie & gas industrie is zeer gewenst

Wij bieden:
  • € 3.500 en € 4.250 bruto per maand op basis van 40 uur
  • 26 vakantie dagen
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.


Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen op een van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Hiddo Kooistra en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: 06 - 83 00 41 31 of h.kooistra@xelvin.nl

Vergoeding

€3.500 - €4.250 bruto per maand

Locatie

Den Helder