Project Engineer Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 08 June 2020
  • Alkmaar
  • HBO
  • €3.500 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Unieke projecten waarbij je de machines in de werkplaats opgebouwd ziet worden. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Namens een goede relatie, een contractor die actief is binnen de Olie & Gas industrie, is Xelvin gevraagd op zoek te gaan naar een Project Engineer Werktuigbouwkunde.

De producten vinden hun weg over de hele wereld. In totaal bestaat het projectteam uit 10 man waaronder project engineers en project managers. Zij zijn verantwoordelijk voor het aansturen en faciliteren van de groep monteurs op eigen werkplaats en olieplatformen. De groep monteurs bestaat uit ongeveer 15 man.

Hoe ziet jouw dag eruit als Project Engineer Werktuigbouwkunde?
Als Project Engineer begint je de dag tussen 7:00 & 9:00 uur. Rond 9:00 uur is er een teammeeting en wordt de voortgang van het project besproken. Zijn er nog vragen vanuit de werkplaats? Gaan we de deadline halen voor de oplevering? Zijn alle bestelde producten aanwezig in de werkplaats? Dit zijn zomaar enkele vragen die de revue passeren tijdens deze overleggen.

Als Project Engineer ben je dagelijkse bezig met het vertalen van klantwensen naar planning en oplevering. Gedurende dit traject onderhoud je contact met de eindklanten.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • HTS opleiding Werktuigbouwkunde of Engineering Design and Innovation

Wij bieden

  • salaris € 3.500 en € 4.000 bruto per maand;
  • 24 vakantie- en 13 ATV dagen;
  • Een reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.


Contact
Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functies. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 13 00 78 51 of f.reinders@xelvin.nl.

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren.

Vergoeding

€3.500 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Alkmaar