Project Engineer WTB

Geplaatst op 17 March 2020
  • Noord-Holland
  • HBO
  • €2.750 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Pietje precies, werken via vastgelegde procedures en foutloos plannen? Zijn dat kwaliteiten die jou omschrijven? Wellicht is de functie van project engineer werktuigbouwkunde iets dat past in je toekomstplannen? Wij zijn namelijk gevraagd om een project engineer werktuigbouwkunde te gaan werven voor onze relatie in Den Helder.
In totaal bestaat de locatie in Den Helder uit 50 mensen waaronder mechanical engineers, documentcontrollers, project engineer e&I en offshore coördinatoren. Zij zijn verantwoordelijk voor het faciliteren en plannen van het onderhoud aan meerdere platformen in de Noordzee.

Hoe ziet jouw dag eruit als project engineer werktuigbouwkunde?
Als project engineer werktuigbouwkunde organiseer je modificaties en preventief onderhoud op vastgestelde shut downs. Hiervoor maak je gebruik van jaarplanningen voor onderhoud- en inspectiewerkzaamheden. Op het gebied van preventief onderhoud zijn veel dingen vooraf bekend en vindt er een shut down plaats waar de grootste onderhoudswerkzaamheden gedaan worden. Je zorgt ervoor dat de materialen, personeel en alle benodigde quality assurance en engineeringsdocumenten aanwezig zijn wanneer de helikopter naar het platform vertrekt. Het klinkt logisch, maar je bent de spreekwoordelijke spin in ’t web tussen de externe organisaties en eigen organisatie. Dit vraagt om dynamiek, flexibiliteit en daadkracht.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?

  • HTS opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Ervaring binnen de olie & gas industrie is mooi meegenomen. Binnen de
organisatie werken diverse mensen met een maritieme achtergrond.


Wij bieden

  • Salaris tussen € 3.750 en € 4.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
  • 31 vakantie dagen
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.

Contact
Mijn naam is Hiddo Kooistra en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functies. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 83 00 41 31 h.kooistra@xelvin.nl

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren.

Vergoeding

€2.750 - €4.500 bruto per maand

Locatie

Den Helder