Project Maintenance Engineer

Geplaatst op 17 september 2020
 • Regio Sneek
 • MBO
 • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Werken bij een innovatieve organisatie waar je zelf de dagen kan indelen bij een supermodern High-tech organisatie? Vind je het daarnaast leuk om monteurs aan te sturen en input te leveren met betrekking tot onderhoudsplannen? Wellicht is de functie van Project Maintenance Engineer een functie waar jij enthousiast van wordt! In deze functie is het doel dat je modificaties gaat opstellen en aanzetten, daarnaast ben je samen met je collega's en indirecte collega's verantwoordelijk voor groot onderhoud. Tot slot zorg je samen met de proces-engineers voor procesoptimalisatie van het productieproces.

In deze rol ga jij werken met de nieuwste machines en daardoor ga jij mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen. Onze opdrachtgever bouwt wereldwijd de nieuwste machines voor A-merk verpakkingen en beschikt over een team hoogopgeleide engineers die jou dolgraag willen helpen om het bedrijf samen succesvol te maken. Als Project Maintenance Engineer ben je pro-actief en zorgt dat grote modificaties worden opgesteld en voorbereid. Ook doe je voorstellen tot het uitvoeren van projecten ter vernieuwing of optimalisering samen met je collega's. Zoals je wellicht al door hebt is samenwerking erg belangrijk, hierdoor is in loop der jaren een hecht team ontstaan die voor elkaar klaarstaan. Er heerst een positieve werksfeer en er is alle ruimte om jou verder te ontwikkelen zodat niet alleen het bedrijf naar een hoger niveau wordt getild maar ook jijzelf!

Functie-eisen

Wanneer je een aanvulling bent voor onze organisatie:
 • Het zou mooi zijn als je minimaal in het bezit bent van een MBO-4 opleiding richting Werktuigbouwkunde, HBO opleiding richting TBK of WTB is een pré;
 • Je beschikt over vaktechnische kennis zowel elektrotechnisch als mechanisch;
 • Jij beschikt bij ons over veel vrijheid, vrijheid betekent ook over verantwoordelijkheidsgevoel beschikken;
 • Een echte teamplayer, met de leukste collega's is tot op heden iedereen gelukt.

Je komt te werken bij een prettige organisatie waarbij je veel vrijheid krijgt en volop wordt uitgedaagd in combinatie met de nieuwste technieken. Daarnaast staan wij voor het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers, dit betekent dat wij eventueel willen investeren in cursussen en opleidingen zodat niet alleen jij je ontwikkeld maar de organisatie ook naar een hoger niveau wordt getild. Ook stellen wij A-merk kleding ter beschikking en indien nodig de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Tot slot bieden wij een goede werksfeer met vakkundige collega's die jou overal bij willen ondersteunen.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 / H.Lap@xelvin.nl. ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Regio Sneek

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?