Projectleider Elektrotechniek

Geplaatst op 31 December 2019
  • %
  • MBO
  • €3.000 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Projectleider Elektrotechniek, op de afdeling Mechanical engineering, stuur jij uitdagende elektrotechnische projecten aan. Samen met de werkvoorbereiders en tekenaars werk je aan de elektrotechnische invulling van het jacht. In de hoogste divisie van de jachtbouw neemt de omvang en complexiteit van elektronische componenten snel toe.

Als een klant het kan dromen, kun jij het maken. In alles hanteer je de hoogste kwaliteitsnormen. Met jouw team zorg je ervoor dat de afdelingen Production en Purchase optimaal zijn voorbereid op de bouw van het jacht. Door ze tijdig van de juiste informatie en werktekeningen te voorzien. Door op de ontwerpen op tijd goedkeuring te krijgen van alle instanties. En door te zorgen dat leveranciers volgens specificatie en planning materialen en systemen aanleveren. Jij overziet het complete project, bewaakt nauwgezet planning en budget en waarborgt een soepele voortgang. Dat geeft je voldoening.

Je werkt samen met 2 andere afdelingen, Shipbuilding engineering, verantwoordelijk voor de cascobouw, en Interior engineering, verantwoordelijk voor het interieur.
Bij Mechnical engineering werk je niet aan één onderdeel van het jacht, maar aan het complete technische ontwerp. Bovendien blijf je tijdens het volledige proces, van tekening tot aan de overdacht aan de crew, bij de realisatie betrokken. Alle jachten worden op dezelfde locatie ook daadwerkelijk gebouwd! De productiehallen liggen pal naast je werkplek, dus je ziet gelijk van dichtbij hoe jouw ideeën werkelijkheid worden. Je werkt in een hecht team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Functie-eisen

Een HBO-opleiding gericht op Elektrotechniek/Elektronica, aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring.
Of een MBO-opleiding gericht op Elektrotechniek/Elektronica, aangevuld met 5 jaar relevante werkervaring.
Ervaring in het leiden van elektrotechnische projecten.
Kennis en vaardigheden in projectmanagement, beleidsuitvoering, planning en controle.
Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
Ervaring in de jachtbouw is een pre.

Je hebt passie voor techniek en bent in je element als je voor complexe technologische uitdagingen staat. Je bent leergierig en vult je brede elektrotechnische kennis graag aan met specialistische knowhow. Je hebt een sterk analytisch en zelfsturend vermogen en weet goed structuur aan te brengen in je werkzaamheden. Je bent een teamplayer: communicatief en sociaal vaardig, met coachende kwaliteiten. Daarbij sta je ook stevig in je schoenen. Je bent stressbestendig en bewaart altijd overzicht.

Vergoeding

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een innovatieve jachtwerf in het luxe segment.

Locatie

Nederland