Projectleider elektrotechniek Technische beheer

Geplaatst op 21 July 2020
  • Zwolle
  • HBO
  • €3.750 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Projectleider zal je verantwoordelijk zijn voor elektrotechnische nieuwbouw-, klussen- en onderhoudswerkzaamheden voor klanten in de utiliteit en industrie. Je moet hierbij denken aan overheidsinstanties, scholengemeenschappen, grote kantoorpanden, ziekenhuizen en zorginstellingen. Samen met je team zet jij je in bij het optimaliseren van de elektrotechnische gebouw gebonden installaties bij de klanten. Jij draagt zorgt voor het uitvoeren van de toegewezen projecten en onderhoudscontracten waarbij je stuurt op de aspecten planning, kwaliteit, budget en veiligheid. Daarnaast ben je het contactpersoon voor klanten, leveranciers en onderaannemers.

Intern bouw je intensieve relaties op met de Projectmanagers en Contractmanagers en lever je periodiek rapportages op ten aanzien van meer-minderwerk, marges, gereedheidsprognoses, planning en ongevallen.

Functie-eisen

Als Projectleider elektrotechniek beschik je in ieder geval over:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Toegepaste trainingen en cursussen gericht op de elektrotechniek;
  • Vergelijkbare werkervaring in de utiliteit;
  • Kennis van MS Office, AX en Clientèle.

Vergoeding

€3.750 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een technische dienstverlener die actief is binnen Nederland en ver daarbuiten. In Nederland zetten de medewerkers zich ieder dag weer in om klanten binnen de industrie, overheid, infra en utiliteit optimaal te bedienen wanneer het aankomt op complexe technische vraagstukken. Dit doen zij vanuit vier businessunits die integraal samenwerken. Als Projectleider elektrotechniek zal je actief zijn in het domein Technische beheer wat zich richt op opdrachtgevers in de utiliteit en industrie.

Vraagstukken omtrent het beheer en onderhoud van gebouw gebonden installaties worden vanuit Technische beheer opgepakt en opgelost. Hierbij moet gedacht worden aan het aanpassen van een verlichtingslijn, het inbedrijfstellen van een klimaatinstallatie of de aanleg van een nieuwe sprinklerinstallatie. Als Projectleider elektrotechniek zal het zwaartepunt van je werkzaamheden zich richten tot de elektrotechnische installaties. De scope ligt op nieuwbouw-, klussen- en onderhoudswerkzaamheden met een waarde van € 500 tot maximaal € 200.000.
Jouw standplaats zal Zwolle zijn wat tevens onderdeel uitmaakt van het werkgebied. Daarnaast richten de werkzaamheden zich ook tot Noord-Nederland.

Locatie

Zwolle