Projectleider Energie

Geplaatst op 24 July 2020
  • Drenthe/Overijssel
  • HBO
  • €3.000 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij een grote passie voor de energiesector en wil jij graag werken aan grootschalige projecten? Begrijp jij de complexe vraagstukken van de klant en werk jij graag in een informele cultuur? Dan past onze opdrachtgever goed bij jou!

Als engineer weet jij de wensen van de klant binnen de kaders om te zetten naar een functioneel ontwerp. Daarbij houd jij rekening met het budget, de tijdsplanning, inventariseer jij de risico’s en waarborg jij de kwaliteit. Ook is onderzoek doen naar de factoren die van invloed zijn op jouw project één van jouw verantwoordelijkheden. Jij zorgt ervoor de dat benodigde vergunningen worden geregeld en dat alle zakelijke rechten en aankoop van gronden tijdig aanwezig zijn. Tevens heb jij regelmatig overleg met de planner en werkvoorbereider m.b.t. de materialen en uren die jij nodig bent om het project succesvol af te ronden.

Functie-eisen

  • In het bezit van een afgeronde opleiding richting de techniek met hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring als engineer in een soortgelijke branche;
  • Kennis van E (MS) en/of G (HD);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Kennis van de verschillende calculatiemethoden en ontwerprichtlijnen;
  • Je bent op de hoogte van de regelgeving / netcomponenten;

Daarnaast ben jij gedreven en focus jij je op de resultaten met behoudvan de kwaliteit. In de communicatie ben jij transparant, eerlijk en duidelijk. Jij weet anderen te overtuigen en toont eigenaarschap. Overzicht houden is voor jou geen probleem dankzij jouw gestructureerde manier van werken.

Vergoeding

€3.000 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de energiesector. Wij zijn op zoek naar een engineer voor de regio Noord Nederland. Je komt terecht in een hecht en professioneel team wat bestaat uit (senior) engineers, medewerker engineers, medewerkers projectadministratie, uitvoerders, projectleider(s) en werkvoorbereiders. Iedere collega heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en werkzaamheden, maar samen zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van het project. Naast dat er hard wordt gewerkt, wordt er ook veel gelachen en plezier gemaakt. Jij werkt met jouw team aan grootschalige projecten voor zon- en windparken op het land.

Het betreft een fulltime baan o.b.v. 40 uur per week en de duur van jouw contract wordt nader bepaald. Wij hanteren de cao van onze opdrachtgever op een 6-tal componenten en de inschaling van jouw salaris vindt plaats o.b.v. jouw functie, kennis en ervaring. Je start met een inwerkperiode waarin jij wordt wegwijs gemaakt door een ervaren collega.

Ben je geïnteresseerd en voldoe jij aan de eisen? Solliciteer dan snel en gemakkelijk door op de button “solliciteer” te klikken!

Locatie

Drenthe/Overijssel