Projectleider HVAC

Geplaatst op 20 March 2020
  • Groningen
  • MBO
  • €3.750 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Onder jouw verantwoordelijkheid zal je hoogwaardige HVAC installaties opleveren in nieuwbouwprojecten binnen de utiliteit.

Samen met je montageteams ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de projecten waarbij je stuurt op kwaliteit, tijd, budget, materiaal en inzet. Bij multidisciplinaire projecten zal je optrekken met een Projectmanager en/of Projectleider elektrotechniek waarbij jij de uitvoering aanstuurt op het gebied van HVAC. Een brede diepgaande kennis van deze installaties is dan ook een absolute must.

Je gaat werken aan verschillende projecten; zo kan het zijn dat je het ene moment werkt in een ziekenhuisomgeving terwijl je tijdens een ander project een grootschalig appartementencomplex oplevert. Grofweg zullen de projecten een waarde hebben variërend van 250K tot 5 miljoen Euro en kan het zijn dat je meerdere projecten tegelijkertijd beheerst of juist een enkel project.

Als Projectleider ben jij de schakel tussen de uitvoering en de voorbereiding. Vanuit kantoor krijg je de ondersteuning in de vorm van het projectteam wat meestal bestaat uit een Engineer, Ontwerper, Calculator, Modelleur en Tekenaar. Uiteraard hoor jij hier ook bij. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwensen naar een concreet uitvoerbaar ontwerp. Het is aan jou om het project op te leveren binnen de gestelde kaders en eisen.

Functie-eisen

Voor de functie van Projectleider HVAC is het belangrijk dat je de beschikking hebt over:
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde zoals MIT of HIT;
  • Diepgaande kennis van HVAC installaties;
  • Een breed netwerk aan de zijde van opdrachtgevers, aannemers, leveranciers en adviseurs.

Daarnaast ben je als persoon te omschrijven als eigenzinnig, dienstverlenend, ben je communicatief sterk onderlegd, flexibel en kritische.

Als Projectleider beschik je over aantoonbare leidinggevende capaciteiten en kun je schakelen tussen verschillende gesprekspartners.

Vergoeding

€3.750 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een Projectleider HVAC binnen de utiliteit. Onze opdrachtgever is een integrale aanbieder van oplossingen op het gebied van gebouw gebonden installaties en heeft voor de komende jaren de ambitie om grootschalige multidsciplinaire projecten af te ronden. Hiervoor zijn zij op zoek naar een Projectleider die graag uitgedaagd wordt en energie krijgt van het opleveren van een project. Als Projectleider zal je onderdeel gaan uitmaken van een hechte organisatie. Samen bedienen zij dagelijks klanten binnen de sectoren utiliteit, woningbouw, industrie, overheid, zorg en onderwijs, zowel nieuwbouw als beheer en onderhoud.

Onze relatie kenmerkt zich door de platte organisatiestructuur, korte lijnen, resultaatgerichte aanpak en het innoverende karakter.

Locatie

Groningen