Projectleider Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 02 June 2020
  • Regio Groningen
  • MBO
  • €4.000 tot €5.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Vind jij diversiteit belangrijk in jouw werk en heb jij ervaring als Projectleider? Wellicht dat deze functie dan voor jou interessant is. In deze uitdagende functie draag je de verantwoordelijkheid voor verschillende projecten met betrekking tot het reilen zeilen van deze groeiende organisatie. Je zorgt ervoor dat er tijdig een realistische planning gemaakt wordt. Hierdoor kunnen de juiste mensen en materialen op de juiste plek, op de juiste plaats aanwezig zijn. Daarnaast houd je voortdurend contact met alle betrokken partijen. Je zorgt voor accurate informatievoorziening met betrekking tot voorcalculaties en budgetten, tekeningen, personeelsplanning, besteladviezen en werkplaatsopdrachten. Het gaat zowel om nieuwbouwprojecten als om bestaande projecten en daarbij het aanpassen en opzetten van (nieuwe) projectlijnen of machines. Uiteindelijk wordt mede dankzij jouw inzet, het project op een juiste manier afgeleverd.

Functie-eisen

De kandidaat die wij zoeken is een ervaren professional met ervaring en kennis als Projectmanager Werktuigbouwkunde. Je bent communicatief sterk, stelt duidelijke afspraken en zorgt ervoor dat deze worden nageleefd. Verder ben je oplossingsgericht en heb je de durf om daadkrachtig om te treden.

Verder is het van belang dat je beschikt over:
  • Tenminste een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Een geldig VCA-vol certificaat of de bereidheid om deze te behalen.
  • Een geldig rijbewijs B

Vergoeding

€4.000 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 / H.Lap@xelvin.nl. ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Regio Groningen