Projectmanager Regio Midden en Zuid Nederland

Geplaatst op 02 January 2020
 • Noord-Brabant
 • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Als projectmanager zet je jouw passie voor het behalen van resultaat, techniek, gevoel van leidinggeven én commercieel talent in om succesvolle projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers. Je bent een teamplayer en streeft naar maximaal rendement en kwaliteit. Als inhoudelijke bagage neem je technische, juridische en projectmanagement ervaring mee, maar ook jouw gevoel voor het adequaat aansturen van projectteams, beheersen van risico’s en het genereren van opdrachten.’ Samen met de Senior accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het resultaat van de vestigingen in de regio.

Dit is jouw uitdaging:
In deze dynamische functie geef je leiding aan grootschalige projecten in de industrie, utiliteit en (rail)infra. Je werkzaamheden lopen uiteen van het geven van input aan offertes, contractonderhandeling en het managen van alle projectstappen van kick-off tot oplevering. Daarnaast geeft je leiding aan het operationele team bestaande uit: projectleiders, werkvoorbereiders, technisch specialisten, (chef)monteur. Je beoordeelt contracten, stuurt op resultaat en kwaliteit en stelt financiële rapportages op. Hierover onderhoud je proactief contacten met opdrachtgevers, het commerciele team in de regio en stemt dit af met betrokkenen in de organisatie. Ook het uitbouwen van het relatienetwerk en het genereren van (vervolg) opdrachten hoort tot je takenpakket.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?
Markt en maatschappij veranderen sneller dan ooit. Om slim en snel te kunnen reageren, zoeken we gepassioneerde professionals die hun vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Collega’s die leiderschap tonen, continu willen verbeteren, goed kunnen samenwerken en teambelang boven individueel belang stellen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:
 • HBO werk en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als (project)manager binnen een professionele technische werkomgeving
 • Zakelijk instinct, drive en verbindend vermogen om doelen te realiseren
 • Kennis en ervaring in risicobeheersing van projecten, stakeholder management en veiligheid
 • Een flexibele pragmatische en resultaatgerichte instelling
 • Zelfstandigheid, initiatiefrijk en inlevend vermogen.

Bedrijfsprofiel

Bij Xelvin zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij Xelvin aan het juiste adres. Bij Xelvin helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren manager die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Wat bieden wij:
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
 • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen;

Voor meer informatie of het versturen van je sollicitatie kun je contact opnemen met Pascal Limery. Dit kan per mail via p.limery@xelvin.nl of telefonisch via 06-51476533

Locatie

Midden en Zuid Nederland