Functieomschrijving

Kennis van verschillende processen en zet jij de puntjes op de spreekwoordelijke? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een bedrijf in de Olie & Gas industrie zoekt Xelvin een QHSE Manager met accent op QA. Samen met je collega ben jij degene die alle processen tot in de puntjes begeleid zodat de werkzaamheden op de werkplaats zonder problemen kunnen verlopen.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Samen met je collega’s van de werkvoorbereiding, engineering en de werkplaats bespreek je dagelijks de voortgang van de projecten. Dit kunnen kleine opdrachten zijn bij een onderhoudsbedrijf voor bijvoorbeeld afsluiters & flensen. De grotere projecten hebben een doorlooptijd van 1 tot 3 maanden waarbij een gehele machine wordt opgebouwd in de eigen werkplaats. Er zijn dan ook veel lassers aanwezig op de werkplaats.

Wat betreft de naleving van de wet- en regelgeving hebben we een gecertificeerd management systeem , dit zodat de oplevering en audits vlekkeloos kunnen verlopen. Er is (van zelfsprekend voor jou) een hoge mate van betrokkenheid op het gebied van QA en om dit te bewaken geef je trainingen aan nieuwe collega’s.

Je nieuwe collega aan het woord:
Samen met jou zijn wij de meest kritische collega’s op het gebied van QHSE. Vinden onze collega’s dat vervelend? Nee, want zij begrijpen dat wij een onmisbare schakel in het proces zijn.´

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het bedrijf?
  • Hbo of WO Werktuigbouwkunde of Engineering Design & Innovation
  • Ervaring binnen de Olie & Gas

Wij bieden
  • Inschaling tussen € 4.750 en € 5.250 bruto per maand;
  • 24 vakantie- en 13 ATV dagen;
  • Pensioenregeling bij Stipp;
  • Na het jaarcontract bij Xelvin heb je uitzicht op een contract bij het bedrijf.

Contact
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan direct. Samen kunnen wij kijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Ik, Kimberley Kales, managing consultant bij Xelvin, help jou graag met het vinden van een nieuwe uitdaging. Heb jij nog aanvullende vragen of opmerkingen neem gerust contact met mij op, je kan mij bellen, appen of mailen via 06 1003 6177 of k.kales@xelvin.nl

Is dit niet helemaal jouw baan maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar wat Xelvin voor je kan betekenen? Ook dan wil ik je van harte uitnodigen om contact met mij te zoeken.

Salaris

€4.750 - €5.250 bruto per maand

Locatie

Beverwijk Noord-Holland, Nederland
Kimberley Kales

Solliciteren of meer informatie?

Kimberley Kales
Managing Consultant

+31 (0)6 10 03 61 77 k.kales@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 10 03 61 77
k.kales@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?