• Er gaat niets boven Groningen!
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • De stad waar talent en technologie samenkomt. In een team dat barst van de energie.

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van recruitment? Hou jij van dagelijks nieuwe mensen ontmoeten? Ben jij nieuwsgierig, denk jij in kansen en maak je moeiteloos de perfecte match? Lees dan snel verder!

Ons team in Groningen willen wij uitbreiden met een enthousiaste collega in de rol van Recruiter.

Als Recruiter bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Je zoekt geschikte nationale én internationale kandidaten via diverse kanalen en bouwt een talentpool op. Na een intakegesprek begrijp je de wensen en ambities van een kandidaat en koppel je ze aan passende vacatures bij onze relaties. Je kijkt verder dan het cv en schiet meteen te hulp wanneer collega's een nieuwe aanvraag hebben.

Jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Je deelt de Xelvin-beleving met jouw (potentiële) kandidaten. Je voert sollicitatiegesprekken met technische professionals, geeft hen loopbaanadvies en je bent hun sparringspartner.

Functie-eisen

Als je op zoek bent naar een mooie stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een collega die zich verder wil ontwikkelen en de ambitie heeft te blijven ontwikkelen. De wereld van de arbeidsbemiddeling is voor jou bekend terrein. Je bent in staat het beste uit jezelf, de kandidaten en de medewerkers te halen. Je bent enthousiast en energiek met een natuurlijke drive om te scoren. Teambelang staat bij jou voorop. Je bent direct, actiegericht en neemt verantwoordelijkheid. Resultaten boeken is jouw doel en je weet kandidaten zowel in het Nederlands als in het Engels aan je te binden.

Daarnaast vragen wij het volgende:
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Een gedreven commerciële instelling en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal.

Stap in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Wat hebben wij te bieden?
 • Salaris tussen €2.500 en €3.750, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch met collega’s op kantoor, op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Het allerbelangrijkste: jouw leuke collega’s. Bij Xelvin vormen we een hecht team dat niet alleen tijdens de werkuren, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten samenkomt. We hebben een eigenzinnige benadering, niet te serieus, wel altijd duidelijk en soms met een vleugje zelfspot.

Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken! Bel, app of mail met Joëlla Morssink (Corporate Recruiter) voor meer informatie via: 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2500 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Groningen
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?