Recruitment Consultant

 • Groningen
 • HBO
 • €2.500 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van recruitment en is verbinden jouw tweede natuur? Lees dan snel verder! Ons team in Groningen willen wij uitbreiden met een enthousiaste collega in de rol van Recruitment Consultant.

Als Recruitment Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het overbrengen van onze Xelvin toegevoegde waarde en de Xelvin-beleving bij jouw (potentiele) kandidaten. Jij bent in staat leuke en gekwalificeerde, zowel nationale als internationale, kandidaten te vinden en te binden aan Xelvin. Je voert sollicitatiegesprekken met technische kandidaten, geeft loopbaanadvies aan technici en bent een sparringpartner voor potentiele kandidaten.

Functie-eisen

Als je op zoek bent naar een mooie stap in jouw carriere in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een collega die zich verder wil ontwikkelen en de ambitie heeft te blijven ontwikkelen. De wereld van de arbeidsbemiddeling is voor jou bekend terrein. Je bent in staat het beste uit jezelf, de kandidaten en de medewerkers te halen. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten.

Daarnaast vragen wij het volgende:
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling.
 • Een gedreven commerciele instelling en sterke communicatieve vaardigheden.

Stap in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Wat hebben wij te bieden?
 • Salaris tussen €2.500 en €3.750, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch met collega’s op kantoor, op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Het allerbelangrijkste: jouw leuke collega’s. Bij Xelvin vormen we een hecht team dat niet alleen tijdens de werkuren, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten samenkomt. We hebben een eigenzinnige benadering, niet te serieus, wel altijd duidelijk en soms met een vleugje zelfspot.

Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken! Bel, app of mail met Joëlla Morssink (Corporate Recruiter) voor meer informatie via: 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl

Vergoeding

€2.500 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Groningen,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?