• Als Regiomanager bij Xelvin vertaal je de landelijke strategie naar een regionale aanpak. Je hebt de vrijheid jouw visie en ideeën te realiseren en daarmee de groei en het succes van de regio direct te beïnvloeden.
 • Je bent onderdeel van het landelijke Management Team, bouwt een breed netwerk op en draagt bij aan de strategische ontwikkeling van de hele organisatie.
 • Xelvin is een hechte en ondernemende club waar eigen initiatief wordt aangemoedigd en successen worden gevierd.

Functieomschrijving

Als Regiomanager speel je een sleutelrol in het opmaken, bewaken en bijsturen van de (middel)lange termijnstrategie van Xelvin. Wil jij de landelijke strategie omzetten naar een regionaal plan van aanpak, met een focus op synergie en groei in Brabant en Limburg? Dan is dit jouw kans om als Regiomanager voor onze regio Zuid aan de slag te gaan!

Als Regiomanager bij Xelvin ben je niet alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een visie en aanpak op de commerciële positie van Xelvin Zuid, maar ook voor het realiseren van de EBIT-doelstellingen van de regio. Je bent een inspirator die mensen in beweging brengt en samen met het team werkt aan het behalen van onze gezamenlijke doelen.

Je maakt deel uit van zowel het landelijk Management Team als het Zuid-team, waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de Operationeel Directeur. In het landelijke managementteam werk je samen aan de ontwikkeling van de gehele Xelvin-organisatie.

Regio Zuid telt 20 collega’s verdeeld over 3 vestigingen in Eindhoven, Venray en Roermond met verschillende teams. Deze teams worden aangestuurd door vier Operationeel Managers en ondersteund door onze drie Office Angels.

Wat ga je doen?
 • Opstellen, bewaken en bijsturen van de landelijke (middel)lange termijnstrategie van Xelvin.
 • Ontwikkelen van een regionale strategie en operationeel jaarplan voor regio Zuid.
 • Inspireren van collega's op zowel landelijke als regionale strategieën en hen in beweging brengen om gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Zorgen voor verbinding tussen de organisatie, collega's, klanten en technici.
 • Onderhouden van strategische klantcontacten en inspelen op ondernemende kansen om onze klanten optimaal te bedienen.
 • Aansturen van de Operationeel Managers en Office Managers, zowel op resultaat als op persoonlijke groei.
 • Verantwoordelijkheid dragen voor projectmatige opdrachten op zowel landelijk als regionaal niveau.

Functie-eisen

Wat vragen wij?
 • Aantoonbaar hbo- of wo werk- en denkniveau.
 • Managementervaring in de detachering- en/of uitzendbranche, bij voorkeur in de techniek.
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift, gezien het internationale karakter van Xelvin.

Samen met ons streef je onze ambities na en daarom vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Onafhankelijk: Je bent een intrinsiek gemotiveerde zelfstarter met een eigen visie.
 • Daadkrachtig: Jouw wil om te groeien is er altijd. Daarom neem je verantwoordelijkheid, ben je besluitvaardig én doortastend.
 • Samen: Collega’s en met elkaar behaalde successen vergroten jouw werkplezier. Je bent ervan overtuigd dat je door elkaar te helpen meer bereikt en gunt elkaar het beste om samen het hoogst haalbare te realiseren.

Wat bieden wij?
 • Een basissalaris tussen € 6.000,- en € 7.000,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw behaalde resultaten en die van jouw teams en de organisatie.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon. Óók voor privégebruik, dus waar gaat jouw volgende trip naar toe?
 • De flexibiliteit om vanuit elk Xelvin kantoor te werken.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op welk Xelvin kantoor je ook bent, natuurlijk op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden en interesse om bij ons als Regiomanager te komen werken? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€6.000 - €7.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Xelvin is dé specialist in het detacheren van (inter-)nationale technici. Bij ons draait alles om mensen. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we onze opdrachtgevers en kandidaten écht leren kennen. Het resultaat? Tevreden technici en opdrachtgevers die krijgen wat ze nodig hebben.

Als succesvolle en ondernemende organisatie waarderen we eigen initiatief en resultaat. Bij Xelvin krijg jij maximale verantwoordelijkheid om samen met jouw team/regio het beste resultaat te behalen. Samen successen behalen én vieren staat centraal.

Onze ideologie is simpel: we willen dé plek zijn waar mensen hun idealen kunnen waarmaken. Elke dag stellen we ons de vraag hoe we die plek kunnen creëren voor onze collega's, klanten en technici. Onze waarden en principes bepalen onze cultuur. Bij Xelvin zijn onze mensen onze kracht. Sterke mensen zijn verantwoordelijk, proactief en dragen bij aan ons succes. We zijn trots op onze mensen en wat we samen bereiken.

Locatie

Eindhoven
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?