REVIT Modelleur W

Geplaatst op 17 March 2020
  • Overijssel
  • MBO
  • €2.500 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Je toekomstig werkgever zoekt jou als ervaren Revit Modelleur W. Met jouw ervaring kun je zelfstandig werktuigbouwkundige installaties uitwerken tot een 3D model met de juiste berekeningen. Tevens onderhoud je nauw contact en coordineert met de andere disciplines die ook in het model werken/ tekenen. Je zorgt voor een gezonde balans in de technische mogelijkheden, uitvoerbaarheid en de commerciele gevolgen. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers en ketenpartners.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MIT opleiding of een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4 met enkele jaren werkervaring en aanvullende cursussen. Je hebt ervaring met de BIM werkmethodiek en kunt goed overweg met Revit en Stabicad. Je hebt brede kennis van W-installaties en de bijbehorende normen en voorschriften. Als persoon ben je resultaatgericht, creatief in oplossingen, continue op zoek naar verbeteringen en heb je een klantgerichte en collegiale instelling.

Ondanks dat je bij dit familiebedrijf op een grote vestiging werkt, dat meer als 200 werknemers telt, heb je net als ieder andere collega die ooit begonnen is, een persoonlijk gesprek met de directeur. We bieden je een mooie functie aan in een enthousisaste en betrokken werkomgeving, die bestaat uit korte lijnen. Dit betekent veel eigen verantwoordelijkheid, inclusief de daarbijbehorende beslissingsbevoegdheid en betrokkenheid. Het gaat om een functie, waarbij je na een periode van detachering, rechtstreeks in dienst komt bij de opdrachtgever.

Je krijgt een jaarcontract met met 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 100 procent doorbetaling bij ziekte en maandelijks natuurlijk een goed marktconform salaris. Gedurende de detacheringsperiode geven we je ondersteuning, begeleiding en denken we mee in aanvullende opleidingen.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je meer weten? Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail voor een afspraak bij jou in de buurt. Je kunt mij bereiken op 06-83891604 of per mail m.grouve@xelvin.nl

Ik zie je reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Michiel Grouve

Vergoeding

€2.500 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze aansprekende opdrachtgever is een bijzonder familiebedrijf dat met behulp en samenwerking van haar medewerkers de organisatie heeft laten groeien tot 36 gespecialiseerde installatiebedrijven, waarbij de medewerkers ook mogen meedelen in het succes waar ze zelf onderdeel van zijn. Als installatiebedrijf zijn ze actief in de woningbouw, utiliteit en industrie. Zijn doen nieuwbouw, modificaties en het service en onderhoud op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak.

De vestiging in Zwolle is actief in de utiliteit en heeft meer als 200 medewerkers, die dagelijks middels korte lijnen, de klanten optimaal bedienen. Ze zijn altijd op zoek naar goede techneuten in de installatiemarkt die zichzelf graag verder willen ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen.

Locatie

Zwolle