• Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Nauwe samenwerking en de spil tussen de business en de administratie.
 • Lekker dicht bij de snelweg, dus goed bereikbaar.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur met oog voor detail? Zie jij altijd de logische verbanden in de payroll en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij een snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Als senior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een tijdige en foutloze verloning. Je voert en controleert nauwgezet zowel vaste als variabele salarisgegevens en houdt toezicht op de output. Je zorgt ervoor dat salariszaken voldoen aan relevante fiscale en arbeidsgerelateerde wetgeving en signaleert afwijkingen in de salarisadministratie. Je sluit periodiek de salarisverwerking af en verzendt alle verloningsgegevens. Daarnaast zorg je voor de afstemming met de financiële administratie.

Je bent ook het aanspreekpunt voor je collega's binnen de Xelvin en adviseert hen over salarisgerelateerde zaken. Een deel van je tijd besteed je aan procesoptimalisatie en projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening binnen Xelvin.

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau en ervaring als Salarisadministrateur, bij voorkeur in de uitzendbranche.
 • Een proactieve houding en een hands-on mentaliteit.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Verder ben je communicatief sterk, nauwkeurig en je kunt zelfstandig werken. Je bent initiatiefrijk, kritisch, flexibel en klantgericht.

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris tussen €3.000 en €4.500 (o.b.v. 40 uur per week), afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Aantrekkelijke bonusregeling.
 • Flexibel in te delen werktijden, in overleg is hybride werken ook mogelijk.
 • Dagelijkse gezamenlijke lunch met collega's op kantoor, op onze kosten.
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke groei.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw leuke collega’s. Bij Xelvin vormen we een hecht team dat niet alleen tijdens de werkuren, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels, feestjes en activiteiten samenkomt. Wie daag jij uit voor een potje tafeltennis?

Enthousiast? Solliciteer nu op onze vacature van Salarisadministrateur en word onderdeel van ons enthousiaste Finance-team of bel, app of mail met Joëlla Morssink (Corporate Recruiter) voor meer informatie via: 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3000 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, hét technisch detacheringsbureau dat nationaal én internationaal talent verbindt met de meest uitdagende projecten. Als Backoffice, oftewel BOX, bieden wij essentiële administratieve ondersteuning aan onze 13 vestigingen en meer dan 100 collega's verspreid over Nederland. Bij Xelvin staan we bekend om onze servicegerichtheid, waarbij medewerkers en klanten centraal staan. We gaan een stapje verder door dieper in de materie te duiken en advies te geven aan onze interne collega's. Wij hebben een informele, 'no-nonsense' cultuur waar plezier en ambitie hand in hand gaan. We investeren in persoonlijke ontwikkeling en houden rekening met jouw situatie.

Locatie

Eindhoven
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?