• Spil van de organisatie en nauwe samenwerking met je collega's van de business, finance en backoffice.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Lekker dicht bij de snelweg, dus goed bereikbaar.

Functieomschrijving

Ben jij een salarisadministrateur met passie voor cijfers en een oog voor detail? Zie jij de logische verbanden in de payroll en ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Dan is deze vacature van Salarisadministrateur / Payroll Specialist voor jou!

Wat ga je doen?
Als salarisadministrateur bij Xelvin ben jij verantwoordelijk voor de complete salarisadministratie. Je voert en controleert nauwgezet zowel vaste als variabele salarisgegevens en signaleert afwijkingen. Jij zorgt ervoor dat de salarissen van onze gedetacheerde medewerkers tijdig en foutloos worden uitbetaald. Natuurlijk volgens de geldende wet- en regelgeving. En je bent het aanspreekpunt voor je collega's voor al hun vragen over salaris en adviseert hen over alle salaris gerelateerde vraagstukken. Daarnaast werk je aan procesoptimalisatie en projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening.

Bij Xelvin draait het om mensen en willen we dat jij je thuis voelt op de werkvloer. Daarom zorgen wij voor een goed inwerktraject om jouw rol als Salarisadministrateur / Payroll Specialist goed uit te voeren.

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als Salarisadministrateur / Payroll Specialist.
 • Een proactieve houding, kritische blik en een hands-on mentaliteit.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris tussen €3.250 en €4.500 (o.b.v. 40 uur per week), afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Aantrekkelijke bonusregeling.
 • Flexibel in te delen werktijden, in overleg is hybride werken ook mogelijk.
 • Dagelijkse gezamenlijke lunch met collega's op kantoor, op onze kosten.
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke groei.
 • Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw leuke collega’s. Bij Xelvin vormen we een hecht team dat niet alleen tijdens de werkuren, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels, feestjes en activiteiten samenkomt. Wie daag jij uit voor een potje tafeltennis?

Enthousiast? Laten we snel kennismaken! Solliciteer nu op onze vacature van Payroll Specialist en word onderdeel van ons enthousiaste team. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3.250 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, hét technisch detacheringsbureau dat nationaal én internationaal talent verbindt met de meest uitdagende projecten. Als Backoffice, oftewel BOX, bieden wij essentiële administratieve ondersteuning aan onze 13 vestigingen en meer dan 100 collega's verspreid over Nederland. Bij Xelvin staan we bekend om onze servicegerichtheid, waarbij medewerkers en klanten centraal staan. We gaan een stapje verder door dieper in de materie te duiken en advies te geven aan onze interne collega's. Wij hebben een informele, 'no-nonsense' cultuur waar plezier en ambitie hand in hand gaan. We investeren in persoonlijke ontwikkeling en houden rekening met jouw situatie.

Locatie

Eindhoven
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?