Scheepstimmerman

Geplaatst op 06 July 2020
  • Oss
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Vindt jij het leuk om een product ‘af’ te maken en krijg je er een kick van als iets op de millimeter nauwkeurig past? Hou jij daarnaast van luxe producten en een strakke werkomgeving? Lees dan verder, want ik ben op zoek naar jou!

Over de functie
Als jachtinterieurbouwer ben jij verantwoordelijk voor het inbouwen van het aangeleverde meubilair dat gemaakt is door de meubelmakers in de werkplaats. Jij ontvangt aan boord het materiaal voor de ruimte die jou is toegewezen en daar ga je aan de slag met jouw eigen project. Eerst inmeten, aanpassingen doen waar nodig, meubilair doorsturen naar de spuiterij waarna je het daarna definitief mag gaan inbouwen. Hier krijg je ruim de tijd voor omdat in de jachtbouw de kwaliteit ver boven de kwantiteit staat.

Omdat de ruimtes binnen het jacht krap zijn, is het wel belangrijk dat je daar goed tegen kunt en goed kunt communiceren. Jij bent namelijk niet de enige die in jouw ruimte aan het werk is: ook de andere disciplines (denk aan elektromonteurs en loodgieters) hebben werk te doen in jouw ruimte. Communicatie is the key!

Functie-eisen

Om deze functie optimaal te kunnen bekleden, dien je te voldoen aan de volgende kenmerken:
  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur in de richting interieur;
  • Je hebt ervaring met het inbouwen van meubilair, of dit nou in de keukenbrache, standbouw of winkelinterieur is;
  • Je vindt leuk om te werken aan jouw eigen project;
  • Je bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,- en €2800,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 25 vakantiedagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Een innovatieve scheepsbouwer in het luxe segment

Locatie

Oss