Senior Inbedrijfsteller Beveiligingstechniek

Geplaatst op 17 March 2020
 • Drenthe
 • MBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Senior Inbedrijfsteller in de Fire Safety & Security ben je volledig zelf verantwoordelijk voor de programmering en het inbedrijfstellen van diverse brandmeld-, ontruimingsalarm-, blusgas- en securityinstallaties en ben je specialist op het gebied van beveiligingstechnieken. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van Security Management systemen. Vanuit je functie geef je op constructieve en professionele wijze leiding aan een uitvoerend projectteam. Je maakt zelf het plan van aanpak en stelt de planning op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële voortgang (tevens het registreren van meer- en minderwerk).

De werkzaamheden vinden plaats in verschillende utilitaire en industriële omgevingen.

Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Het zelfstandig realiseren, begeleiden van installatiewerkzaamheden en inbedrijfstellen van geïntegreerde en standalone beveiligingssystemen. Naast de verantwoordelijkheid voor de realisatie ligt het accent op het programmeren en inbedrijfstellen van de systemen alsmede op het instrueren van de klant en gebruiker.
 • Je zult ook ingezet gaan worden in de 24/7 consignatiedienst voor het zelfstandig verhelpen van storingen en waar nodig ook voor eventuele onderhoudswerkzaamheden aan beveiligingssystemen.
 • Bovendien ben je in staat de klant een goed technisch advies te kunnen geven. Je werkt veel zelfstandig, maar overlegt ook vaak met andere partijen. Zoals in een testteam, waar onder meer engineers, montageleiders, projectleiders en opdrachtgevers de voortgang en hun verwachtingen bespreken. Veel verschillende personen, maar allemaal even belangrijk voor het proces!

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met vaktechnische opleidingen zoals Projecterings- of onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties. Een diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV) of Technicus Beveiligingssystemen (TBV) is een pré
 • Heb je aantoonbare leidinggevende ervaring
 • Beschik je over een verklaring omtrent betrouwbaarheid, over certificaten voor veiligheidsopleidingen VCA VOL, NEN 3140/NEN1010 of bent bereid deze te halen
 • Heb je minimaal 5 tot 10 jaar jaren ervaring met het inbedrijfstellen van diverse beveiligingssystemen
 • Beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk en flexibel? En houd je van aanpakken? Dan heb je alles in huis voor deze functie!

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is marktleider in technische dienstverlening en actief in 70 landen. In Nederland zijn ruim 6200 medewerkers dagelijks werkzaam binnen de industrie en utiliteit en dragen ze bij aan de verduurzaming van de wereld. Op de afdeling Services werken specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische gebouw gebonden installaties(utiliteit). Ze zijn gespecialiseerd in complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services en onderhoud.

De cultuur bij onze opdrachtgever valt te omschrijven als no-nonsense, informeel, mensen/collega`s op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor de techniek met je delen en betrokken zijn.

Locatie

Noord Nederland