Service Engineer(utiliteit)

Geplaatst op 17 March 2020
  • Groningen
  • MBO
  • €3.250 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij een volwaardig en allround Service Engineer en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten(Noord Oost Nederland) door de uitstekende service die je levert? Dan is dit jouw baan!

Als allround Service Engineer onderhoud, test, kalibreer en repareer je de complete werktuigkundige en elektronische installaties van de verschillende klimaatinstallaties zoals koel-, verwarmings-, luchtbehandeling en (warm) water- en gasinstallaties. Jij spoort in deze installaties storingen op, verhelpt deze en rapporteert hier schriftelijk over en adviseert daarbij de klanten.

Daarnaast bouw je als service engineer aan duurzame klantrelaties, signaleer je mogelijke extra werkzaamheden en denk je mee over totaaloplossingen en verbeteringen. Je overlegt met de klant omtrent de uitvoering van de werkzaamheden en instrueert zo mogelijk de eindgebruikers van de opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Je hebt een opleiding afgerond richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, energietechniek of installatietechniek(pre) op niveau 4;
  • Het is een pré als je de opleiding Service Technicus hebt afgerond, eventueel aangevuld met het diploma PO en diploma F-gassen.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in de functie van service monteur of servicetechnicus binnen de utiliteit

Competenties:
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt met verschillende klantniveaus (technisch en non-technisch) schakelen.
  • Als persoon ben je klantgericht en resultaatgericht ingesteld.
  • Je bent samenwerkingsgericht, sterk in schriftelijke rapportage en wilt waarde toevoegen aan het team.

Indien je de overstap wilt maken naar de installatietechniek(utiliteit) en in het bezit bent van een opleiding MTS WTB of Elektrotechniek niveau 4 dan gaan we ook graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken!

Vergoeding

€3.250 - €4.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bouwonderneming waar ruim 21.000 mensen werkzaam zijn binnen diverse werkmaatschappijen. De werkmaatschappij Bouw en Techniek richt zich op integrale technologische huisvestigingsvragen van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie. Dit multidisciplinair installatiebedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren, exploiteren en beheren van technische installaties(HVAC, Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, Meet & regeltechniek) voor hoofdzakelijk utiliteitsbouw. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame energiesystemen.

Voor de afdeling Technisch Beheer(langdurig onderhoud) is Xelvin Installatietechniek op zoek naar een ambitieuze Service Engineer.

Locatie

Groningen