Service Monteur E / WTB

 • Groningen, Friesland, Drenthe
 • MBO
 • €2.000 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als servicetechnicus bij onze klant mag je veel doen. Werken met warmtepompen, koeltechniek, stookinstallaties en zelfs meet en regeltechniek. Ergens nog geen kennis van? Wij leiden jou op. Alles zodat jij zelfstandig jouw klanten in omgeving Groningen kan helpen!

Klanten kunnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, gemeentes of zorg- en onderwijsinstellingen zijn. Voor deze bedrijven ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en het oplossen van storingen in gebouwgebonden installaties in de utiliteit. Je krijgt veel zelfstandigheid in deze functie. Je mag namelijk zelf de planning bepalen en stemt met jouw klanten af wanneer je op inspectie komt. Ook mag je zelf je materiaal inkopen. Daarnaast zorg je voor een nette administratie en stel je werk- en adviesrapporten op na een bezoek.

Je mag als onze servicetechnicus werken met verschillende technieken. Bijvoorbeeld koeltechnieken, meet en regeltechnieken, stookinstallaties en luchtbehandelingsinstallaties. Maar denk ook aan beveiligingstechniek en brandbeveiligingstechniek. ze besteden zo weinig mogelijk uit. Wanneer je ergens nog geen kennis van hebt, dan zorgen we dat je daarin wordt opgeleid. De bedoeling is dat jij zoveel mogelijk technieken beheerst om je klanten direct te kunnen helpen op locatie.

Functie-eisen

Je kan goed zelfstandig werken. Wij geven jou de verantwoordelijkheid voor jouw eigen klanten en jij zorgt dat het goed komt. Een klant met een glimlach, dat is waar jij voor gaat. Je blijft goed met ze in contact, adviseert ze en je maakt duidelijke afspraken. Verder weet jij wat de hoogste prioriteit heeft en kan je risico’s juist inschatten. Hierdoor is jouw planning altijd op orde.

Verder:

Heb je een afgeronde servicetechnicus opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek op niveau 4, aangevuld met relevante opleidingen en/of cursussen; Niveau 4 nog niet afgerond? Reageer dan ook! Wij begeleiden je graag hierin, zodat je jouw ambities kan waarmaken;
Beschik je over meerdere jaren relevante werkervaring als servicemonteur of servicetechnicus binnen de installatietechniek.

Vergoeding

€2.000 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever staat voor technische installaties, comfortconcepten en levensduur-denken. Samen met je team ontwerp, installeer, onderhoudt en beheer je technische installaties, waarbij we altijd rekening houden met het comfort van de gebruiker en de levensduur van de werk- en leefomgeving.

De vestiging Groningen bedient o.a. de provincies Friesland, Groningen en een deel van Drenthe.
De regio Noordoost bedient in totaal 6 provincies en kent circa 300 medewerkers. De afdeling Realisatie, waar deze rol binnen zal vallen, heeft in deze provincies circa 150 collega’s.

Onze drijfveer is het steeds opnieuw vinden van de beste technologische en zo mogelijk duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers binnen de utiliteit. In ons werk staat de mens centraal. We hebben een klantgerichte instelling en doen dat met zorg voor de leef- en werkomgeving. We zijn stuk voor stuk professionals, die grenzen willen verleggen. En door het ontwikkelen en slim toepassen van onze kennis dragen we bij aan een betere wereld. Voor nu en in de toekomst.

Locatie

Groningen, Friesland, Drenthe,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?