Functieomschrijving

Als Service Monteur E/WTB:

  • Beoordeel je zelfstandig de staat van installaties en voer je, vaak in dagdienst, onderhoudswerkzaamheden uit zodat de productielijnen optimaal kunnen draaien en stilstand tot een minimum wordt beperkt;
  • Kom je in actie bij storingen en ben je het eerste aanspreekpunt voor productiecollega’s bij technische problemen;
  • Ben je allround: de werkzaamheden zijn elektronisch en mechanisch van aard;
  • Zorg je voor een prettige en heldere terugkoppeling aan je interne klant en houd je in ons onderhoudssysteem bij welke werkzaamheden je hebt verricht;

Functie-eisen

Om onze technische dienst verder te versterken zijn wij op zoek naar een allround monteur die een hoge kwaliteitsnorm hanteert en het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken. Jij snapt dat structurele oplossingen soms wat meer tijd kosten; kwaliteit boven snelheid. Je bent nieuwsgierig naar oplossingen en zoekt dingen uit als je het niet weet.

Wij bieden:

  • € 2.800 en € 4.000 bruto per maand op basis van 37,5 uur;
  • 24 vakantiedagen en 1 adv dag;
  • Pensioenregeling bij StiPP;
  • Na een jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract bij de opdrachtgever.

Contact
Mijn naam is Tibor Arends en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: 06 45 01 59 01 of t.arends@xelvin.nl

Is deze functie niet passend, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem ook dan contact op om te bespreken welke kansen er zijn.

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een familiebedrijf uit Friesland, opgericht in 1863. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een internationale onderneming met 3 business units en 6 productielocaties verspreid over Nederland. Onze verkooporganisaties bevinden zich in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland.
Onze producten worden gebruikt in de voedingsindustrie, retailmarkt en foodservicemarkt. Met een assortiment van meer dan 1800 verschillende producten bedienen we klanten en consumenten in maar liefst 60 landen. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabrieken.
Onze belangrijkste productielocatie en tevens het hoofdkantoor van de business unit is gevestigd in Edam. Hier produceren we jaarlijks zo'n 150 miljoen smakelijke producten, waaronder gebakbodems, roomhoorntjes, appelflappen en saucijzenbroodjes. Ongeveer 200 collega's werken in deze fabriek, voornamelijk in een 3-ploegendienst. Daarnaast hebben we ook productielocaties in Bolsward en Roden.

Locatie

Edam
Tibor Arends

Solliciteren of meer informatie?

Tibor Arends
Managing Consultant

+31 (0)6 45 01 59 01 t.arends@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 01 59 01
t.arends@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?